Index / Huisdieren / Zwavel Behandeling voor Mange

Share This Post

Huisdieren

Zwavel Behandeling voor Mange

Schurft is een huidaandoening veroorzaakt door mijten --- microscopische bijtende insecten die leven op het oppervlak van de huid of tunnel in de huid van het dier. Het is zeer besmettelijk en kan zich verspreiden door middel van direct of indirect c

AdvertisementSchurft is een huidaandoening veroorzaakt door mijten --- microscopische bijtende insecten die leven op het oppervlak van de huid of tunnel in de huid van het dier. Het is zeer besmettelijk en kan zich verspreiden door middel van direct of indirect contact. Huidafkrabsels worden gedaan om de diagnose van schurft te bevestigen. Er zijn meerdere behandelingsopties voor schurft, zoals zwavel-kalk dips of selenium sulfide shampoo.

Chorioptic Mange

Chorioptic mijten veroorzaken been of de voet schurft, die onder de knieën wordt gevonden. Deze mijten leven op het oppervlak van de huid en produceren korsten, korst en patches van haaruitval.

schurftgevoeligheid

Ook wel trail mijt, schurftgevoeligheid produceert bulten en patches van haarverlies in de buurt van het gezicht. Het is niet overdraagbaar op de mens.

schurft

Sarcoptic mijten hol onder de huid van het hoofd, nek, oren, borst, flank en buik. Kleine rode bultjes verschijnen rond de holen. Als het dier wrijft en beten op de huid om irritatie te verlichten, de resulterende trauma produceert verder huidletsel met korst, alopecia en verdikking van de huid.

Zwavel Behandelingen

Zwavel-lime behandelingen zijn over het algemeen voorgeschreven door dierenartsen. Kalk en zwavel worden gemengd met een mijt insecticide om een ​​oplossing te maken, die kan worden gebruikt als een dip of bad. Gebruik de oplossing in een goed geventileerde ruimte, omdat de dampen zijn zeer sterk. Selenium-sulfide shampoo kan worden gebruikt om mijten te doden en te verlichten afschilferen en jeuk. Sulphur heeft ook antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen secundaire bacteriële infecties veroorzaakt door jeuk voorkomen.

Bijwerkingen

Het gebruik van zwavel behandelingen produceert minimale bijwerkingen in vergelijking met orale steroïden.

Share This Post