Index / Bedrijf / Zwakke punten van een Restaurant

Share This Post

Bedrijf

Zwakke punten van een Restaurant

U kunt succesvol als een restaurateur of uw restaurant biedt kwaliteit eten en service en vult een leemte in uw lokale markt. Echter, veel restaurants falen omdat ze geen tijd hebben om zwakheden te identificeren en op te lossen voordat ze uiteindeli

Advertisement

U kunt succesvol als een restaurateur of uw restaurant biedt kwaliteit eten en service en vult een leemte in uw lokale markt. Echter, veel restaurants falen omdat ze geen tijd hebben om zwakheden te identificeren en op te lossen voordat ze uiteindelijk moeten worden stilgelegd nemen. Inzicht in voorkomende gebreken - en het leren zwakke punten in uw eigen bedrijf - kan u helpen uw restaurant gedijen.

Diners naar een restaurant om te genieten van kwaliteit van de dienstverlening net zo veel als de kwaliteit van levensmiddelen. Ze willen niet te hebben om te jagen in een server voor een drankje vulling of wachten op een uur voor een bord koude gerechten. Restaurants die slechte service leveren consequent vervreemden van hun klantenbestand. Simpel gezegd, zullen klanten ontevreden over de service van het restaurant niet meer terug. Restaurants die terugkerende klanten te trekken kan slagen, terwijl die met een groot aantal eenmalige diners zal falen om een ​​solide klantenbestand vast te stellen.

De National Restaurant Association's 2011 Pocket Factbook meldt dat 62 procent van de gasten kiezen hun favoriete restaurant op basis van voedsel met "smaak en smaaksensaties" ze niet kunnen repliceren in hun eigen keuken. Zo kan restaurants die niet aan voldoen en lekker voedsel niet in de concurrerende restaurant industrie. Een zwakke restaurant biedt saai gerechten die niet diners 'smaakpapillen doen vonk. Menu aanbod zou klein zijn, het beperken van opties diners ', of zo breed dat het restaurant niet in slaagt om zich te specialiseren in - en perfect - elk type van voedsel.

De $ 604.000.000.000 restaurant industrie, zoals gerapporteerd door de National Restaurant Association en is een concurrerende die restaurants verplicht om hun niche te vinden in de brede markt. Het niet hebben van een niche - of niet de juiste te kiezen - kan leiden tot een restaurant om te mislukken. Bijvoorbeeld, een restaurant in een buitenwijk vol jonge gezinnen die biedt prijzige eten en er geen kindermenu is niet aantrekkelijk voor de doelgroep.

Diners uit eten gaan voor meer dan alleen het eten. De National Restaurant Association's 2011 Pocket Factbook meldt dat 86 procent van de diners gaan uit naar restaurants voor een "leuke onderbreking van de eentonigheid van het dagelijks leven." Restaurants die niet aan een sfeer die uit eten gaan een leuke vakantie kan falen maakt bieden. Muziek zo luid dat je geen collega diners en onaantrekkelijk of ronduit smerig decor kan horen kan afbreuk doen aan de sfeer en betekenen een belangrijke restaurant zwakte.

Share This Post