Index / Huis / Zorg voor Latex Foam Mattress

Share This Post

Huis

Zorg voor Latex Foam Mattress

Latex matrassen zijn erg populair voor een aantal redenen. Ze zijn comfortabel en zijn er in vele maten en dichtheden. Ook zijn ze stevig en duurzaam. Velen zijn niet zo duur als sommige andere soorten matrassen, altijd een wenselijke ding om te wete

AdvertisementLatex matrassen zijn erg populair voor een aantal redenen. Ze zijn comfortabel en zijn er in vele maten en dichtheden. Ook zijn ze stevig en duurzaam. Velen zijn niet zo duur als sommige andere soorten matrassen, altijd een wenselijke ding om te weten.

Wat is Latex?

Latexschuim wordt gemaakt van hetzelfde rubber zoals banden, die goed is voor de duurzaamheid in de tijd. Er is meestal een schuimkern van ongeveer 5 inches omgeven door meer schuim.
Met een dergelijke robuuste constructie, kan latex matrassen duren 15 tot 20 jaar met de juiste zorg. Dit soort matras heeft geen veren en wordt geleverd in soft, medium en stevig, afhankelijk van wat u het meest comfortabel. Latex houdt je warm in de winter en koel in de zomer en is uitstekend geschikt voor mensen met allergieën, omdat bacteriën, schimmel en schimmel kan niet leven in latex. Er is zowel natuurlijke als synthetische latex, en de meeste matrassen combineren de twee.

Basic Care

Latex matrassen hoeft te tijd om te worden gedraaid van tijd. Dit zal het schuim blijven zelfs hele oppervlak. Als je slaapt op een plaats voor vele maanden, heeft het de neiging om een ​​indruk te krijgen in het schuim te maken. grootte en het gewicht van een gebruiker van invloed op hoe lang een latex matras zal duren. Ook moet u niet strijkijzers of elektrische dekens te gebruiken op deze matrassen. Als u elektrische dekens te gebruiken, moet u niet om ze direct op het schuim, en de deken op lage instellingen te houden. Uw matrashoes moet uiteraard worden machine gewassen en gedroogd periodiek.

Latex Matras Tips

Sommige latex matrassen worden gemaakt met verschillende zones, waardoor ze zachter onder de schouders en de voeten en steviger onder de heupen maakt. Ook veel zijn gemaakt met andere materialen (zachter latex of memory foam, etc.) gelaagd over de latex kern aan het bed te geven een zachtere, bouncier gevoel. Als u niet wilt dat een boxspring te gebruiken met een latex matras, kunt u een houten latje stichting verkocht in vele winkels als IKEA te gebruiken. Deze behouden de luchtdoorlatendheid van een latex matras, wat belangrijk is voor warm bij koud weer en koel houden u bij warm weer. Het houden van een open raam is ook een goed idee in een kamer met een latex matras. De meeste latex matrassen worden geleverd met lange garanties; echter, is het een goed idee om te controleren op die voor het kopen van een nieuwe matras.

Share This Post