Index / Fashion, Style & Personal Care / Zijn Ugg Boots geschikt voor een Dressler Look?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Zijn Ugg Boots geschikt voor een Dressler Look?

UGG laarzen zou kunnen zijn de meest comfortabele schoenen die je hebt in je kast, maar dat betekent niet dat ze geschikt zijn voor alle gelegenheden bent. Hoewel deze fleece-interieur Australische schapenvacht laarzen zijn luxe, worden UGGs best geb

AdvertisementUGG laarzen zou kunnen zijn de meest comfortabele schoenen die je hebt in je kast, maar dat betekent niet dat ze geschikt zijn voor alle gelegenheden bent. Hoewel deze fleece-interieur Australische schapenvacht laarzen zijn luxe, worden UGGs best gebruikt in de koude weer maanden of voor snelle boodschappen. Bij een poging een dressier look, laat de UGGs thuis.

Aankleden

Het dragen van UGG laarzen in het openbaar is niet helemaal het equivalent van het dragen van zweet of slippers in het openbaar, maar het is dichtbij. Stem uw schoenen aan de rest van je outfit; UGGs zijn niet geschikt met een Dressler outfit en zal elke poging ruïneren. Probeer in plaats daarvan hakken of kleding schoenen bij het streven naar een dressier look. Gesloten teen flats of verfraaid sandalen kan ook goede alternatieven voor een Dressler stijl.

Wanneer UGGs geschikt zijn

In plaats van te proberen om uw UGGs werken met een dressier outfit, de juiste tijd en plaats om ze te dragen. UGGs zijn het best gecombineerd met jeans, die kan worden weggestopt in de laarzen; leggings, die gemakkelijk kan passen binnen de UGGs, of een bohemien chique look, zoals een flowy jurk. Het koppelen van uw UGGs met kleding basics in een informele setting is de beste manier om deze schoenen uit te trekken.

UGG Boot "Do's"

DO dragen ze thuis: UGGs houd je voeten warm en gezellig terwijl het proberen om te besparen op de energierekening.

DO dragen ze op te halen afhalen: Geen behoefte om te kleden voor het diner als het gaat terug naar huis.

DO dragen ze als je vrienden langskomen om een ​​film te kijken: Ervan uitgaande dat ze dicht genoeg vrienden, deze situatie nog steeds valt onder Regel 1.

DO dragen ze naar de supermarkt: Zolang het is de buurt markt, UGGs geschikt zijn.

UGG Boot "Don'ts"

Laat ze niet te dragen naar een nachtclub: Zoals aangegeven in de dress code, zal je waarschijnlijk niet worden toegestaan ​​in.

NIET dragen ze uit eten: Upscale restaurants kan ook een dresscode. Zo niet, het dragen van UGGs nog steeds kan worden beschouwd respectloos.

Laat ze niet dragen om te werken: Tenzij je baas goedkeurt, UGG laarzen zijn nooit gepast in een professionele omgeving.

Draag ze niet uit te oefenen: Voor uw eigen veiligheid, niet UGGs dragen om te trainen.

Share This Post