Index / Huis / Zijn GE en Siemens aardlekschakelaar Breakers Verwisselbare?

Share This Post

Huis

Zijn GE en Siemens aardlekschakelaar Breakers Verwisselbare?

GE en Siemen's GFCI breakers zijn enigszins uitwisselbaar. De automaten zijn ontworpen om dezelfde bussen te passen en bevestig op dezelfde manier. Echter, er is een bepaling op het etiket van elektrische panelen waarin wordt aangegeven welke breaker

Advertisement

GE en Siemen's GFCI breakers zijn enigszins uitwisselbaar. De automaten zijn ontworpen om dezelfde bussen te passen en bevestig op dezelfde manier. Echter, er is een bepaling op het etiket van elektrische panelen waarin wordt aangegeven welke breakers mogen worden geïnstalleerd.

Controleer de panelen label

Controleer het label aan de binnenkant van uw elektrische paneel. Er moet een lijst van alle toegestane soorten breker en merken zijn.

Inspecteer de vervanging breaker

Kijk naar de breaker u wilt installeren en zoek de fabrikant en het modelnummer. Als het label dat de exacte type en de fabrikant niet heeft laten zien dat het kan niet legaal worden gebruikt in dat panel.

UL-goedkeuring

Om een ​​breaker te UL-goedgekeurd voor een elektrisch paneel moet gaan door middel van krachtige testen. De meeste panel fabrikanten alleen hun eigen automaten testen voor gebruik in hun panelen, omdat het meer zou kosten om automaten van andere fabrikanten te testen en zou niet in hun eigen belang.

Share This Post