Index / Eten drinken / Zeven Layer Salade Recept U kunt ernstig elke dag eten

Share This Post

Eten drinken

Zeven Layer Salade Recept U kunt ernstig elke dag eten

Ik ben opgegroeid met het eten van zeven lagen salades, gemaakt door mijn moeder die hen zou opkloppen op elk moment hadden we een cookout of feest bij ons thuis. Ze zijn altijd een hit en zorgen voor nogal een prachtige presentatie. Maar hier is het

Advertisement

Ik ben opgegroeid met het eten van zeven lagen salades, gemaakt door mijn moeder die hen zou opkloppen op elk moment hadden we een cookout of feest bij ons thuis. Ze zijn altijd een hit en zorgen voor nogal een prachtige presentatie. Maar hier is het ding dat ik ben gekomen om te beseffen: je hoeft niet naar een feestje, of zelfs naar een feestje, om deze salade te maken. Sterker nog, ik denk dat deze salade verdient te worden aan uw tafel elke dag van de week! Het principe van dit gerecht is dat het zeven lagen. De lagen kunnen worden overgeschakeld naar wens, maar erwten en gekookte eieren in mijn mening zijn de twee ingrediënten die altijd een deel van uw zeven lagen salade zou moeten zijn, anders is het gewoon niet hetzelfde gevoel hebben. Je gaat om lief te maken van deze klassieker, eenvoudig recept voor al uw familie en vrienden!

Wat je nodig hebt

1/2 hoofd van ijsbergsla 2 kopjes van de baby spinazie en / of baby boerenkool 1 kop in blokjes gesneden tomaten 6 gekookte eieren, in blokjes of plakjes gesneden 6 lente-uitjes (reserve 1 eetlepel voor de garnering) 8 p van gebakken spek, gehakte op ongeveer 1 1 / 2 kopjes bevroren erwten 1/2 kopje Griekse yoghurt 1/2 kopje halfvolle mayonaise 1 theelepel kristalsuiker 1 theelepel zeezout 1 theelepel gemalen zwarte peper 1 eetlepel verse dille

Tip

Extra toppings kunnen bestaan ​​uit kaas, maïs, komkommer, rode ui, of een andere groenten die je wilt.

Stap 1: Maak de dressing.

Combineer de Griekse yoghurt, mayo, suiker, zout, peper en gehakte dille en klop te combineren. Opzij zetten.

Stap 2: Laag van de sla in de glazen kom.

Laag de ijsbergsla op de bodem van uw glazen kom, gevolgd door een laagje spinazie en boerenkool.

Stap 3: niveau tomaten op de sla.

Tip

Een tip om al uw lagen te zien op de buitenkant van de kom te houden is om ze te concentreren rond de rand en vervolgens bestrooi ze naar het midden.

Stap 4: Laag de gekookte eieren bovenop de tomaten.

Tip

Kruid de eieren met peper op dit punt als je wilt extra smaak toe te voegen gedurende de salade.

Stap 5: Bacon bovenop de eieren.

Stap 6: Voeg diepvrieserwtjes bovenop de bacon.

Tip

Voeg de erwten bevroren, en zij zullen ontdooien op hun eigen voordat je de salade te dienen.

Stap 7: Verdeel de vulling gelijkmatig over de bovenkant van de erwten.

Verdeel de dressing over de erwten met een spatel in een gelijkmatige laag en bestrooi met extra dille en groene uien voor de garnering.

Stap 8: Koel de salade pas klaar om te serveren.

Tip

Deze salade kan worden klaargestoomd om een ​​dag van tevoren. Zodra de salade wordt gegooid, moet deze onmiddellijk worden geserveerd.

Hoe makkelijk is dat? De volgende keer kun je niet beslissen wat aan een samenzijn tot stand te brengen, maken deze zeven lagen salade en ik garanderen dat het zal een klap zijn!

Share This Post