Index / Ambachten / Zet uw oude Leather Jacket tot een chic Bucket Bag

Share This Post

Ambachten

Zet uw oude Leather Jacket tot een chic Bucket Bag

Als u al willen een trendy emmer zak, maar je niet van de dure prijskaartjes op die je kunt vinden in de winkels, hebben wij goed nieuws: U kunt uw eigen chique tas maken op basis van een oude lederen jas die is geweest het verzamelen van stof in je

Advertisement

Als u al willen een trendy emmer zak, maar je niet van de dure prijskaartjes op die je kunt vinden in de winkels, hebben wij goed nieuws: U kunt uw eigen chique tas maken op basis van een oude lederen jas die is geweest het verzamelen van stof in je kast. Met behulp van een handvol begeleidende producten - waaronder contrasterende houten kralen voor een koele detail - jullie bij elkaar kunt naaien je nieuwe favoriete accessoire voor een fractie van wat een gemerkt alternatief zou kosten. En als je klaar bent, kunt u deze veelzijdige tas slinger over je schouder te weten dat u hebt gemaakt precies wat je wilde.

Wat je nodig hebt

Pre-geliefde leren jas Freezer paper Marker scherpe schaar Leather perforator Wonder clips (of grote paperclips) Leder naald (110/18) Lederen koord houten kralen

Stap 1: Maak de Pattern

Gebruik freezer paper om uw patroon te maken met dezelfde afmetingen als de onderstaande foto.

Stap 2: Snijd de Back Off the Jacket

Snijd de voering van de jas, en knip de achterkant van de jas een stuk leer die groot genoeg is voor het patroon stuk te maken. De naden op een jas kan een aantal interessante lijnen op je tas te creƫren.

Stap 3: Snijd de Leather Met de Pattern

Gebruik de patroon als een gids om het leer te snijden. In plaats van pinnen om het patroon in plaats als je knip te houden, kiezen voor patroon gewichten plaats. Op deze manier, je hoeft geen gaten zetten in het leer.

Stap 4: Mark Holes

Leg het patroon op de achterzijde van de leer en markeer de gaten met een marker.

Stap 5: Punch Holes

Prik gaatjes in het leer op basis van uw merken met behulp van een lederen punch.

Stap 6: Vouw de Leather in Half

Vouw het leer in de helft met de rechter kanten op elkaar en gebruik klemmen om het te houden op zijn plaats. Deze naad zal de achterkant van je tas te worden.

Stap 7: Naai met een leren Naald

Naai een 1/2 inch naadtoeslag met een lederen naald (110/18). Zorg ervoor dat u de clips te verwijderen terwijl u naait.

Stap 8: Clip Onderranden en Sew

Vouw het onderste stuk op en klem de twee tegenover elkaar staande partijen met de rechter-kanten op elkaar. Naai met een 1/2-inch naadtoeslag.


Stap 9: Klem en Naai de derde zijde

Clip en naai de derde kant met een 1/2-inch naadtoeslag.

Stap 10: Turn Right-Side Out

Draai de zak rechterzijde out. Duw de onderste hoeken met uw vinger.

Stap 11: Draad Leerkoord

Rijg het leren koord door de gaten te beginnen in de voorkant.

Stap 12: Bevestig Beads

Rijg de parels op de uiteinden van het snoer en een knoop aan te houden op zijn plaats.


Stap 13: Pak, Cinch en Go

Nu heb je een on-trend accessoire dat je overal met je mee kunt nemen!


Share This Post