Index / Wensen en Feesten / Zelfgemaakte wit gezicht Verf

Share This Post

Wensen en Feesten

Zelfgemaakte wit gezicht Verf

Store gekochte witte schmink, vaak verkocht tijdens het seizoen van Halloween, bevat vaak chemische stoffen die kunnen leiden tot irritatie of huiduitslag op mensen met een gevoelige huid. Als u problemen met reacties op make-up in het verleden heeft

Advertisement

Store gekochte witte schmink, vaak verkocht tijdens het seizoen van Halloween, bevat vaak chemische stoffen die kunnen leiden tot irritatie of huiduitslag op mensen met een gevoelige huid. Als u problemen met reacties op make-up in het verleden heeft gehad of als u zich zorgen over het toepassen van een mogelijk giftige stof aan het gezicht van uw kind zijn, mix-up van uw eigen zelfgemaakte gezicht verf met behulp van gemeenschappelijke huishoudelijke ingrediënten.

Wat je nodig hebt

Groentetekort

maïzena

kleine container

Vork

vloeibare glycerine

Lepel

Plasticfolie

Maatregel 2 theel. witte plantaardige olie en 2 theel. maïzena in een kleine container.

Pureer de ingrediënten samen met een vork tot de maïzena is in de verkorting gemengd.

Roer twee druppels vloeistof glycerine aan het mengsel met een lepel. Blijf roeren in maximaal vier druppels glycerine om de gewenste consistentie van uw zelfgemaakte witte schmink te bereiken. Dikke gezichtsverf kan het moeilijk zijn toe te passen, terwijl extreem dun gezicht verf druipen van je gezicht.

Bedek de container met een deksel of plasticfolie en bewaar het op een koele, droge plaats totdat je klaar bent om de make-up toe te passen zijn.

Share This Post