Index / Sport en fitness / Zelfgemaakte Sit-Up Bankjes

Share This Post

Sport en fitness

Zelfgemaakte Sit-Up Bankjes

De oefening is de geneeskunde. Lichamelijke activiteit verbrandt calorieën en bouwt spier, die beide helpen om gewicht onder controle. Sterke spieren ook helpen blessures te voorkomen, en het hart en de longen worden versterkt door middel van een con

Advertisement



De oefening is de geneeskunde. Lichamelijke activiteit verbrandt calorieën en bouwt spier, die beide helpen om gewicht onder controle. Sterke spieren ook helpen blessures te voorkomen, en het hart en de longen worden versterkt door middel van een consistente oefening regime. Een lidmaatschap van de sportschool kan duur zijn, maar gelukkig goede oefening gewoonten kan worden gestart thuis. Uw buikspieren weet niet of je uit werken aan een dure sit-up bankje of een die is gemaakt thuis.

Wat je nodig hebt

Elektrische metalen buis met 1 inch diameter: twee 5-voet stukken, een 16-inch stuk

Veiligheidsbril

Conduit bender

band

Boren

Boor, 1/4 inch

8 slotbouten, 1/4 inch x 2 inch

Hout 1x12, 20 inch

Boor, 3/4 inch

Polyethyleen buisisolatie

Lijm

Tapijt stuk schroot

Nietmachine

Markeer de elektrische leidingen. Meet 17 inch van het ene uiteinde van de buis en 12 duim van de andere.

Zet de veiligheidsbril. Plaats de 17 inch merk tegen de lip van de leiding bender. Houd het onderste gedeelte van de buiger plaats met de voet en druk op de bovenkant van de buis. Buig de slang aan op een 70 graden boog. Kijk de leiding bender zorgvuldig, zodat u de slang niet te ver hoeft te buigen. Herhaal dit voor de tweede buis. Zorg ervoor dat beide buizen passen.

Draai de slang rond en plaats de 12 inch merk tegen de leiding bender. Buig de buis op de 12 inch merk een 50 graden boog. Herhaal dit met de tweede buis zodat beide partijen overeenkomen.

Staan de twee stukken samen op de vloer. Tape de twee 17 inch benen, zodat ze parallel en samen zijn. De 12 inch benen moet 12 inch uit elkaar worden gespreid.

Boor twee 1/4 inch gaten door de langere, parallel benen. Elk gat moet 4 inch van de boven- en onderkant. Plaats een sledebout in elk gat en draai met de moer.

Plaats de 12 x 20 inch hout op de top van de bank. Zorg ervoor dat het ver genoeg naar voren dat er ten minste 4 inch overhang aan beide zijden van de benen.

Boor vier 1/4 inch gaten door het hout en de metalen buizen. Boor een 3/4 inch gat gedeeltelijk door het bos op de top aan de kop van de slotbout verzinken. Bout het hout aan de basis en zorg ervoor dat de hoofden van de bouten gelijk met de bovenkant van de zitting.

Grendel de 16-inch slang aan de 17-inch evenwijdige benen ongeveer 8 duim van de bodem. Boor door zowel de 16-inch buizen en de benen. Zet vast met de bouten en moeren.

Snij twee 6 inch stukken pijp isolatie. Spread lijm aan beide uiteinden van de 16-inch buizen en schuif de buisisolatie aan weerszijden.

Lijm het tapijt schroot naar de top van de houten zitting. Als er genoeg tapijt, vouw de randen rond het hout en zet het aan de onderkant van de nietpistool.

Hints

Splay de onderbenen van de bank iets voor een veiliger gevoel.

Wees voorzichtig bij het boren van metaal. Draag altijd een veiligheidsbril. Schoonmaken van het gebied en gooi metaalspaanders onmiddellijk.

Share This Post