Index / Huis / Zelfgemaakte Remedy een rook geur Elimineer

Share This Post

Huis

Zelfgemaakte Remedy een rook geur Elimineer

Smoke laat een vieze geur op alles wat het aanraakt. Stof, tapijt vezels en zelfs harde oppervlakken zoals muren kan val rook geur. Proberen om zich te ontdoen van uw huis van deze geur kan frustrerend zijn, maar gelukkig, kunt u een aantal veel voor

Advertisement

Smoke laat een vieze geur op alles wat het aanraakt. Stof, tapijt vezels en zelfs harde oppervlakken zoals muren kan val rook geur. Proberen om zich te ontdoen van uw huis van deze geur kan frustrerend zijn, maar gelukkig, kunt u een aantal veel voorkomende en goedkope huishoudelijke artikelen te gebruiken om dingen te ruiken schoon en fris weer.

Wat je nodig hebt

 • Wasmiddel

  witte azijn

  Emmer

  Spons

  Spuitfles

  Bakpoeder

  VacuĆ¼m

  Bowls

  Pot

  Kruidnagels, kaneelstokjes of schijfjes citroen

Wassen gordijnen en gordijnen in koud water, 1/4 kop wasmiddel en 2 kopjes witte azijn. Azijn is een all-natuurlijke schoner en deodorant die stoere geurtjes verwijdert uit een verscheidenheid van oppervlakken.

Vul een emmer met gelijke delen water en witte azijn. Verzadigen een spons in het mengsel en wring het overtollige vloeistof. Veeg de muren met een vochtige spons. Laat de azijn lucht drogen op de muren.

Vul een spuitfles met witte azijn. Mist bekleding met de azijn en laat drogen aan de lucht. Als de azijn verdwijnt, zal het de rook geur te verwijderen. Herhaal deze stap zo vaak als nodig.

Strooi baking soda op tapijten en tapijten. Zuiveringszout - zoals azijn - is een all-natuurlijke schoner en deodorant die onaangename geurtjes verwijdert. Laat de bicarbonaat zitten op het tapijt voor enkele uren. Na de toegewezen tijd is verstreken, verwijdert u de baking soda uit het tapijt met een stofzuiger. Herhaal dit indien nodig.

Verwijder rook geur uit de lucht door het plaatsen van meerdere-azijn gevulde kommen rond uw huis. Verder sudderen een pot water op je fornuis met kruidnagels, kaneelstokjes of schijfjes citroen. De kruidnagel, kaneel en citroen zal geuren te verwijderen tijdens het vullen van uw huis met een aangenaam aroma.

Share This Post