Index / Huis / Zelfgemaakte Manieren om Bed Bugs Kill

Share This Post

Huis

Zelfgemaakte Manieren om Bed Bugs Kill

T hij schoonste huis kan besmet raken met deze de kleine plagen bekend als bed bugs worden. Op de vervaldag bed bugs zijn ongeveer 1/4 inch lang en bruin of roest gekleurde en kan overleven voor een jaar zonder voeden. Als ze niet hebben gevoerd voor

Advertisement

T hij schoonste huis kan besmet raken met deze de kleine plagen bekend als bed bugs worden. Op de vervaldag bed bugs zijn ongeveer 1/4 inch lang en bruin of roest gekleurde en kan overleven voor een jaar zonder voeden. Als ze niet hebben gevoerd voor een tijd, zal hun uiterlijk vlak zijn, maar als ze het vinden van een levend voedsel bron zullen ze zwellen op en draai helder rood, die een indicatie is dat ze zijn vol bloed.

Killing Bed Bugs

De beste manier om bedwantsen te elimineren is om hun schuilplaats te lokaliseren en reinig het grondig met zeer heet water en zeep. Was geen wasgoed of gordijnen in de besmette zone en droog schoon uw dekbedden, quilts of andere artikelen die niet kan worden gewassen, omdat de insecten eieren kunnen leggen in deze items en de besmetting zal blijven. Spoelen muren, foto's en meubels om eventuele bugs of eieren te doden en bedek je matras en boxsprings in plastic covers met ritsen om de insecten buiten te houden of enige bugs die kunnen worden nestelen in hen bevatten. Kalefateren gaten of scheuren in gipsplaat of houten deur en raam trims als deze plagen verstoppen zo diep in de scheuren en spleten het moeilijk is om alle bugs en eieren te krijgen. Verwijder uw lichtschakelaar covers en elektrische box covers en gebruik maken van een hand vac om deze gebieden te reinigen en zorg ervoor dat de tas van het vacuüm in een plastic zak kunt u verzegelen alvorens in het uw prullenbak. Controleer eventuele behang in de kamer voor scheuren in de naden bed bugs zal kruipen in deze gebieden en hun eieren leggen.

Bed bugs worden 's nachts actief en zal reizen naar de levende bron van voedsel het dichtst bij hen, ongeacht de afstand. Bed bugs kunnen worden vervoerd op kleding of in containers, zoals dozen en koffers en het duurt maar een paar van de plagen om snel een gebied van uw huis vervuilen .. De volwassenen vermenigvuldigen op het gemiddelde van vijf keer en leggen hun eieren in een schuilplaats ze zich veilig voelen en de eieren uitkomen in een tot vier maanden, het verhogen van uw besmetting. Bed bug parasitaire aandoeningen zijn zeer moeilijk uit te roeien en een erkende ongediertebestrijder is uw beste optie voor het doden van de bugs en zorg ervoor dat de nesten zijn helemaal verdwenen. Standard insecticiden en rookbommen zal niet alle van de bugs te doden en een verspilling van geld. Als er slechts een paar bugs gemist, zullen ze vermenigvuldigen en de besmetting zal opnieuw beginnen.

Het behandelen van Bed Bug Bites

Als u een bed bug besmetting, zult u merken zijn er kleine striemen op de huid die zeer jeukende worden. Tijdens de slaap zal deze kleine ongedierte bijten en bloed trekken en laat kleine vlekken op je lakens die er uitzien als kleine zwarte puntjes, maar zijn eigenlijk bloed. Calamine lotion kan worden toegepast op de beten om de jeuk te verlichten of als u een aloë vera plant bij de hand, afbreken van een stam en wrijf de oozy gel over de beet om de jeuk te verlichten.

Share This Post