Index / Eten drinken / Zelfgemaakte chocolade truffels met White Chocolate Ganache

Share This Post

Eten drinken

Zelfgemaakte chocolade truffels met White Chocolate Ganache

Overzicht Of het nu voor Moederdag, Kerstmis, Valentijnsdag of verjaardagen, een doos bonbons is altijd een goede keuze als het gaat om het geven van geschenken. Maar waarom geven de winkel koopt snoep als je kunt zweep een partij van zelfgemaakte go

Advertisement

Overzicht

Of het nu voor Moederdag, Kerstmis, Valentijnsdag of verjaardagen, een doos bonbons is altijd een goede keuze als het gaat om het geven van geschenken. Maar waarom geven de winkel koopt snoep als je kunt zweep een partij van zelfgemaakte goedheid allemaal op uw eigen? Je zult er zeker van te imponeren met deze heerlijke truffels met liefde gemaakt ... door jou!

Wat heb je nodig

Om zes witte chocolade ganache gevuld truffels te maken die je nodig hebt: 10 ounce witte chocolade chips (behalve 2 ons voor motregen meer dan truffels); 4 ounces dark chocolate chips; 1/2 kop zware room; 2 eetlepels glucosestroop; 2 eetlepels bruine suiker; een plastic 1 3/4 "half-ovale truffel schimmel, een theelepel, een houten lepel; olie gebaseerde kleurstof (optioneel), en decoratieve snoep garnering (optioneel).

Cook roommengsel

Combineer slagroom, bruine suiker en corn syrup in een saus pan. Breng aan de kook voor enkele minuten dan haal van het vuur.

Voeg witte chocolade

Voeg witte chocolade chips en roer tot de chocolade volledig gesmolten is en er geen klontjes. Dit zal een paar minuten duren roeren tot een gladde, romige ganache maken.

Smelt de pure chocolade

In een glazen kom, zet de donkere chocolade chips in de magnetron voor 30 seconden uitbarstingen, roeren in tussen te temperen te handhaven. (Bij verhitting chocolade te warm wordt, zal bloeien or lose it's humeur.) Doe dit totdat alle chocolade gesmolten is, en er zijn geen klontjes.

Vul mallen

Gebruik uw theelepel, de vacht van de binnenkant van de chocolade mallen om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen of gaten. Koel ongeveer 10 minuten naar de chocolade uitharden. Hierdoor kan de ganache worden toegevoegd zonder smelten door de wand van de beker chocolade.

Vul met ganache

Vul het geharde chocolade coated schimmels het verlaten van een 1/4 "ruimte aan de bovenkant met uw afgekoelde maar nog vloeibare witte chocolade ganache. Zet deze terug in de ijskast ongeveer 10 minuten of tot firma.

Cap de top (echt de bodem)

Voeg meer donkere chocolade de beker totdat volledig om de bovenkant van de beker, maar niet overvol. De donkere chocolade kan hebben in de magnetron te worden opgewarmd voor een paar seconden als het gezeten te lang en is uitgehard.

tap tap

Tik op uw lade om de chocolade te regelen en eventuele lucht die kan worden gevangen tussen de lagen los te maken. Het is belangrijk dat de bovenste chocoladelaag vlak zodat het afgewerkte chocolade zit niveau. Ze in de koelkast en koelen gedurende ongeveer 10 minuten. Je zult in staat om te vertellen als ze klaar zijn wanneer de kopjes kijken ijzig. Verwijder en pop ze uit de plastic mal.

Motregen

Smelt uw resterende twee ounces van witte chocolade in de magnetron gedurende 10 seconden of tot gesmolten. Dan, met behulp van een theelepel, motregen over de truffels. Om de witte chocolade, voeg een op olie gebaseerde kleurstof voor de witte chocolade en roer voordat motregen.

Garneer met snoep (optioneel decor)

Voeg een schar van witte chocolade naar de top van de truffel en een stukje van snoep om te garneren.

Alternate garnituur

Een andere versie getoond in deze foto is een banaan truffel half gedoopt in witte chocolade die is gekleurd met gele olie op basis van kleurstoffen. Gebruik je fantasie en wees creatief, er zijn zoveel manieren om te gaan!

Share This Post