Index / Tuin / Zand Gnat Repellent

Share This Post

Tuin

Zand Gnat Repellent

Zand muggen, ook wel bekend als bijten muggen, punkies en no-zandvliegen, zuigen bloed van mensen, zoogdieren, reptielen en andere insecten. Ze veroorzaken meestal alleen jeuk, maar kan leiden tot striemen en letsels bij gevoelige personen. Insectenw

AdvertisementZand muggen, ook wel bekend als bijten muggen, punkies en no-zandvliegen, zuigen bloed van mensen, zoogdieren, reptielen en andere insecten. Ze veroorzaken meestal alleen jeuk, maar kan leiden tot striemen en letsels bij gevoelige personen. Insectenwerende middelen kunnen beten te voorkomen.

Topical Repellent

Topische middel dat DEET bevat als het actieve bestanddeel beschermt tegen zand muggen. Het toepassen van een dergelijk middel op blootgestelde delen van de huid vermindert het aantal beten.

Kleding

Het dragen van een shirt met lange mouwen en een lange broek zorgt voor een barrière tussen zand muggen en je huid. Een knoop kraag of een sjaal beschermt de nek, en een hoed of pet houdt zand muggen uit je haar.

plaats

Sand muggen leven langs de oevers van de zee, rivieren en meren. Ze meestal niet ver te reizen uit deze gebieden en je kunt voorkomen dat zand mug beten door het vermijden van watermassa's.

Share This Post