Index / tech / Zal Tracking Mijn iPhone werken zonder een SIM-kaart?

Share This Post

tech

Zal Tracking Mijn iPhone werken zonder een SIM-kaart?

De MobileMe-tracking-functie is een dienst beschikbaar voor de meeste iPhone-modellen. Onder de naam "Find My iPhone", de toepassing voor het bijhouden zal alleen werken als het handmatig is ingeschakeld in de instellingen van uw telefoon. Een i

AdvertisementDe MobileMe-tracking-functie is een dienst beschikbaar voor de meeste iPhone-modellen. Onder de naam "Find My iPhone", de toepassing voor het bijhouden zal alleen werken als het handmatig is ingeschakeld in de instellingen van uw telefoon. Een iPhone moet ook een batterij en een geactiveerde SIM-kaart op zijn plaats te worden gevolgd met behulp van MobileMe.

Hoe MobileMe Works

Alle iPhone-modellen die worden uitgevoerd iOS 5 of hoger automatisch de "Find My iPhone" applicatie geïnstalleerd. Wanneer de toepassing is ingeschakeld, wordt de locatie van uw iPhone is zichtbaar vanaf de MobileMe-website op elke computer. Meld u aan bij MobileMe met uw Apple ID en wachtwoord. MobileMe communiceert met je iPhone met behulp van het draadloze netwerk en de GPS-functie op uw apparaat maakt het mogelijk de locatie te identificeren.

Proberen spoor zonder een SIM-kaart

Wanneer de SIM-kaart van een iPhone wordt genomen, wordt de telefoon niet meer communiceren met zijn draadloze netwerk. Omdat de communicatie verloren gaat, kan MobileMe de telefoon niet te volgen. De iPhone zal nog steeds weergegeven in uw MobileMe-account nadat de SIM-kaart wordt verwijderd, maar de locatie is niet toegankelijk.

Gemak van een SIM-kaart verwijderen

Veel iPhones worden geleverd met een SIM-kaart uitwerpen tool, maar een ontrafeld paperclip zal dienen als een alternatief. De SIM-kaart is eenvoudig te verwijderen door het plaatsen van het gereedschap in het kleine gaatje op de SIM-kaart lade - de lade springt automatisch uit. Zodra de lade open is, kan de kaart worden opgeheven in seconden. Op dat moment kan een andere SIM-kaart in de telefoon worden gezet of de lade kan, terwijl leeg worden gesloten.

Rapportage van een verloren telefoon

Wanneer een iPhone leeg raakt, houdt ook te laten zien op uw MobileMe-account. Als u besluit om het verslag van de iPhone gestolen, zal uw mobiele provider van de SIM uit te schakelen en de telefoon zal onvindbaar zijn totdat het wordt gereactiveerd.

Share This Post