Index / Persoonlijke financiën / Zal ontvangen Natural Gas Royalty's invloed op mijn SSDI Betalingen?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Zal ontvangen Natural Gas Royalty's invloed op mijn SSDI Betalingen?

Het ontvangen van aardgas royalties kunt uw Social Security Disability Insurance, of SSDI, maandelijkse uitkeringen te verlagen. SSDI regels staan ​​ontvangers aan het werk of inkomen te verdienen en nog steeds elke maand ontvangen SSDI betalingen. E

Advertisement

Het ontvangen van aardgas royalties kunt uw Social Security Disability Insurance, of SSDI, maandelijkse uitkeringen te verlagen. SSDI regels staan ​​ontvangers aan het werk of inkomen te verdienen en nog steeds elke maand ontvangen SSDI betalingen. Echter, als uw inkomen een bepaalde drempel te boven gaat, uw SSDI maandelijkse uitkeringen worden verlaagd.

Natural Gas Royalty's als Inkomen

Landeigenaren die de activa en de apparatuur om olie en gas te winnen van hun land ontbreekt verhuren vaak eigendom en winning rechten aan bedrijven die in staat is het verwijderen van de olie of aardgas. In ruil daarvoor betaalt het bedrijf de grondeigenaar een royalty op de bruto-inkomsten die zij ontvangt uit de verkoop van de olie of aardgas. De Internal Revenue Service en de Social Security Administration of SSA, overweeg dan olie en aardgas royalty's aan onverdiende belastbaar inkomen. Als resultaat, als je SSDI uitkering, bent u verplicht om deze inkomsten aan de SSA te melden.

voordeel Aftrek

Als u een SSDI ontvanger, het grootste deel van het inkomen dat u verdient uw maandelijkse uitkering verminderen. Met ingang van oktober 2011 heeft de SSA voorbij aan de eerste $ 65 tot $ 85 die je verdient voor het verminderen van uw maandelijkse uitkering van $ 1 voor elke $ 2 kunt verdienen aan olie en aardgas royalties. Als u een SSDI geadresseerde die ook ontvangt $ 600 per maand in olie of aardgas royalty's, zal de SSA aftrekken van de eerste $ 85, het verlaten van $ 515. De administratie trekt dan de helft van dit bedrag - $ 257,50 - van uw maandelijkse uitkering. Als u per maand ontvangt de maximale Supplemental Security Insurance, of SSI, ten bate van $ 674, uw resterende voordeel is $ 416,50 per maand na het aanbrengen van de verlaging.

substantiële winst

Terwijl u extra inkomen te verdienen en uitkeringen ontvangen op hetzelfde moment, moet uw inkomsten onder de substantiële winst drempel, die de SSA stelt elk jaar blijven. Met ingang van oktober 2011, wordt de winst die overtreffen $ 1.000 per maand aanzienlijk beschouwd; de drempel voor blinden ontvangers is $ 1640 per maand. SSDI ontvangers die substantiële inkomsten uit olie en aardgas royalties ontvangen, kunnen niet meer ontvangen SSDI voordelen.

overwegingen

Sommige staten bieden aanvullingen op arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, waarmee de ontvangers om meer inkomen te verdienen voor uitkeringen te stoppen als gevolg van een aanzienlijke winst. U kunt contact opnemen met uw lokale SSA kantoor om te bepalen of uw staat biedt voordeel supplementen en of u in aanmerking komt. Bovendien, zelfs als uw voordelen worden gestopt als gevolg van een aanzienlijke winst, kunt u nog steeds ontvangen SSI voordelen in de vorm van Medicaid als uw inkomsten vallen onder een bepaald niveau.

Share This Post