Index / Huis / Zal Landscape Fabric Let Sand Door?

Share This Post

Huis

Zal Landscape Fabric Let Sand Door?

Landschap stof wordt vaak geïnstalleerd in tuinen met hardnekkige onkruid kwesties; de wijdverbreide barrière verhindert onkruidzaden ontkiemen en ontspruiten. Deze stof kunt u een nette tuin uitstraling te behouden terwijl het toelaten van natuurlij

AdvertisementLandschap stof wordt vaak geïnstalleerd in tuinen met hardnekkige onkruid kwesties; de wijdverbreide barrière verhindert onkruidzaden ontkiemen en ontspruiten. Deze stof kunt u een nette tuin uitstraling te behouden terwijl het toelaten van natuurlijke neerslag op de bodem onder doordringen. Sand toepassingen in de tuin zijn eindeloos, van loopbrug bestratingsafwerkmachines installaties landschap ontwerpen woestijn. Landschap stof zal niet toestaan ​​dat het zand door middel van zolang het materiaal heeft een lage doorlatendheid.

stof Types

Elk landschap stof fabrikant creëert verschillende materialen met verschillende permeabiliteit gebaseerd op de tuin aanvraag; ze zijn duidelijk gemarkeerd, zodat u het juiste materiaal kunt kiezen voor uw project. Zo wordt weefsel bedoeld voor onkruidbeheersing vaak ontworpen als een spingebonden materiaal. Water stroomt gemakkelijk door de kleine openingen, op basis van hun vervaardigde omvang. Weefsels, doorgaans echter een strakkere configuratie algehele sterkte verbetert hebben. Gebruik deze weefsels met zand één korrels te mengen buurt bodem te vermijden.

Woestijnlandschappen

Lichtgewicht, zandgrond heeft de neiging te stromen met water, vooral tijdens zware regenval; kan je een heleboel van de bodem verliezen runoff als je een woestijnlandschap. Verspreid landschap stof in uw zandgrond, en bedek het met meer zand en rotsen om een ​​realistische woestijn uitstraling te creëren. Als u water de tuin, vochtfilters onder de stof en maakt het mogelijk om iets langer maximale opname via de wortels blijven. Echter, niet teveel water desert planten. Stoffen kunnen hinderen verdamping tijdens overmatige irrigatie, waardoor wortelrot en verval.

path Application

Landschap stof is een praktische en goedkope uitvalsbasis voor een loopbrug bestratingsafwerkmachines project. Straatstenen, of stapstenen, worden vaak geïnstalleerd op zand bases die van nature houden de blokken op zijn plaats; je trillen van de klinkers in het zand in plaats van ze aan elkaar vast te houden met beton. Dit zand base, kunnen echter makkelijk wegzakken in de grond in de tijd en veroorzaken wijdverspreide betonmolen schade. Verspreid stof neer op de vlakke ondergrond voor het aanbrengen van het zand basis. Sand niet beweegt door middel van geweven stof en stopt bestrating schade met de juiste installatie.

sandboxes

Als u een zandbak te installeren, hoeft u niet wilt dat het zand om zijn weg te werken in de bodem. Gebruik landschap stof als uitvalsbasis om het zand op zijn plaats houden. Het biedt ook een wiet barrière terwijl regenval te druppelen door de dichte zand stapel. Typisch, bouw je houten wanden rechtstreeks op het doek vast te houden; pin de stof neer met inzet om te voorkomen dat het verschuiven tijdens de installatie. Hoewel stoffen gewoonlijk worden behandeld met UV-bestendige kit, vul de zandbak met voldoende zand naar het basismateriaal omvatten. Fabrics kan breken na verloop van tijd, en blootstelling aan zonlicht is een van de belangrijkste boosdoener.

Share This Post