Index / tech / Zal een oude analoge televisie werken met een schotelantenne?

Share This Post

tech

Zal een oude analoge televisie werken met een schotelantenne?

Met de aanstaande digitale conversie, zal geen analoge TV worden bekeken zonder enige vorm van converter doos. Gezien de prijs van televisies, veel mensen terughoudend zijn om te gooien hun prima analoge sets. Hier is goed nieuws: Een oude analoge te

Advertisement

Met de aanstaande digitale conversie, zal geen analoge TV worden bekeken zonder enige vorm van converter doos. Gezien de prijs van televisies, veel mensen terughoudend zijn om te gooien hun prima analoge sets. Hier is goed nieuws: Een oude analoge televisie zal werken met een schotelantenne, ook na de digitale conversie. Hier is hoe.

Wat je nodig hebt

Schotelantenne

Satelliet ontvanger

coaxkabel

Laat je satellietschotel geïnstalleerd, of installeer het zelf, volgens de specificaties van de fabrikant. Voer een lijn van de schotel naar uw tv-toestel.

Sluit uw satellietontvanger op de schotelantenne. Schroef de draad op de "Satellite In" poort aan de achterkant van de doos; het is een ronde metalen poort met draden te schroeven.

Sluit uw satellietontvanger op uw televisie. Sluit de coaxiale kabel aan de "Televisie Out" poort (een nieuwe ronde metalen poort). Sluit het andere uiteinde van de draad aan een soortgelijke poort aan de achterzijde van uw TV.

Sluit uw satellietontvanger. Stem uw televisie op kanaal 3.

Bel uw satelliet provider om uw satellietontvanger te activeren.

Hints

Koop high-grade draad; hoe beter de draad, hoe beter het beeld en geluid.

Share This Post