Index / tech / Zal een Kodak EasyShare Camera Work als een webcam?

Share This Post

tech

Zal een Kodak EasyShare Camera Work als een webcam?

Hoewel het lijkt redelijk dat elke digitale camera die video kan opnemen zou moeten werken als een webcam, dat is niet altijd het geval. Met de Kodak EasyShare camera lijn, niet in staat om te sluiten op uw computer die u bent en gebruik het als een

AdvertisementHoewel het lijkt redelijk dat elke digitale camera die video kan opnemen zou moeten werken als een webcam, dat is niet altijd het geval. Met de Kodak EasyShare camera lijn, niet in staat om te sluiten op uw computer die u bent en gebruik het als een webcam. Andere opties houden de video aspect van uw camera handig met webapplicaties.

Kodak EasyShare Video

Veel Kodak EasyShare camera's kunt u video en audio op te nemen in aanvulling op foto's maken. Sommige, zoals de EasyShare Max, zelfs kunt u maximaal tot 29 minuten HD-video. Wanneer u de video-functie, kunt u zien wat er in de voorkant van de camera op het LCD-scherm, zelfs als u deze beelden niet als het opnemen van video, dat is eigenlijk wat een webcam doet. Echter, de Kodak-software geeft u niet in staat de camera te gebruiken als webcam.

Software

Voor uw computer naar een extern apparaat te lezen als een webcam, moet het juiste stuurprogramma worden geïnstalleerd. De drivers en software die wordt geleverd met Kodak EasyShare-camera's staan ​​niet toe dat voor de webcam te gebruiken. U kunt de camera aansluiten op uw computer en downloaden van video, maar je kunt niet live stream op de computer van de camera.

TV

Kodak EasyShare camera's bieden een Video Out-optie, waarmee u de camera rechtstreeks aansluiten op uw televisietoestel. Dit is bedoeld om u te laten foto's te bekijken of afspelen video, niet te zien wat de camera op het ogenblik zien.

opties

De EasyShare-software kunt u videobestanden of MOV bestanden te downloaden, in het programma en e-mailen. De ontvanger moet een compatibele video-speler hebben, zoals QuickTime, om de video's te bekijken. Als je webcam behoeften omvatten het verklaren van een proces of het tonen van voorbeelden, kan deze optie voor u werken.

Share This Post