Index / tech / Zal een 3G-SIM-kaart te werken aan een niet-3G-telefoon?

Share This Post

tech

Zal een 3G-SIM-kaart te werken aan een niet-3G-telefoon?

3G-technologie is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de 2G-netwerk, met de belangrijkste verbetering is dat het sneller. Sommige mensen die oudere telefoons kan zich afvragen of ze nieuwere 3G SIM-kaarten kunnen gebruiken in hun appara

Advertisement3G-technologie is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de 2G-netwerk, met de belangrijkste verbetering is dat het sneller. Sommige mensen die oudere telefoons kan zich afvragen of ze nieuwere 3G SIM-kaarten kunnen gebruiken in hun apparaten. Het antwoord is ja." Echter, om te begrijpen waarom, moeten we een kijkje op welke SIM-kaarten zijn te nemen en hoe iets wat de "GSM-netwerk" genoemd opereert.

GSM-netwerk

Het GSM-netwerk of Global System for Mobile Communications, is de meest gebruikte mobiel netwerk ter wereld, die meer dan 80 procent van de mobiele gebruikers volgens de GSM Association. Populaire service providers op het GSM-netwerk zijn AT & T, Rogers Wireless en T-Mobile. Telefoons die werken op het GSM netwerk ontworpen uitwisselbaar met dienstverleners die het GSM netwerk gebruiken. In theorie kun je AT & T dienst te gebruiken met een T-Mobile telefoon, omdat zowel de vervoerders gebruik maken van de GSM-netwerk en bevatten compatibele SIM-kaarten. In werkelijkheid, dienstverleners maken dit moeilijk door het blokkeren van de telefoons die ze verkopen.

SIM-kaarten

SIM-kaarten zijn klein chipkaarten die werken met GSM telefoons om communicatie tussen het netwerk en de telefoon zelf doorgeven. SIM-kaarten zijn over het algemeen universeel, met uitzondering van een paar telefoons die micro-SIM-kaarten te gebruiken - zoals iPhones. Echter, kan dit probleem worden ondervangen door toepassing van een micro simkaart cutter om overtollige plastic te verwijderen rond de rand van de SIM-kaart. Als u wilt service providers te schakelen, kunt u een prepaid SIM-kaart te kopen bij de leverancier van uw keuze en plaats deze in uw telefoon. Dienstverleners zijn zich hiervan bewust, zodat ze op slot hun telefoons om hun netwerken. Dit betekent dat als u een AT & T-telefoon te kopen, moet u AT & T service - totdat u de telefoon te ontgrendelen, dat is.

3G in 2G-telefoons

Het 3G-netwerk, terwijl populair, heeft geen betrekking op elk stukje service gebied in de wereld. Om deze reden, zijn 3G-SIM-kaarten uitgerust op te halen op 2G service. Nadat u uw telefoon hebt vrijgespeeld en voorbereid aan buitenlandse SIM-kaarten accepteren, moet je in staat zijn om een ​​3G-SIM-kaart in uw niet-3G-telefoon en gebruik het normaal. Alle SIM kaarten zijn even groot en communiceren met hetzelfde GSM netwerk, waardoor ze uitwisselbaar - zelfs tussen 2G en 3G-telefoons. Echter, omdat je 2G telefoon van dezelfde technologie als een 3G-telefoon heeft, zal niet in staat zijn op te halen 3G-snelheden. Het zal blijven werken aan een 2G-tempo. U zult niet in staat om de voordelen van de 3G-technologie, zoals streaming video, het spelen van 3D games en surfen op het internet op breedbandsnelheid ontvangen.

3G in 4G-telefoons

Veel op dezelfde manier 3G SIM-kaarten zijn compatibel met het 2G netwerk, 4G telefoons zijn compatibel met 3G SIM-kaarten. Dit betekent dat u uw 3G-kaart kan zetten in een 4G-telefoon en nog steeds ontvangt 3G-dienst. Dit komt omdat 4G is niet beschikbaar in alle gebieden, veel op dezelfde manier dat 3G is niet beschikbaar in alle gebieden, zodat de 4G-telefoons zijn ontworpen op te halen op de 3G-dienst. Wanneer uw apparaat in staat is om 4G-diensten te ontvangen, pikt hij op 3G-dienst in plaats daarvan. U kunt echter niet ontvangen 4G dienst tenzij je een 4G-SIM-kaart te gebruiken.

Unlocking

Ontgrendeling is het proces dat het netwerk slot dat vervoerders op hun telefoons ongedaan maakt. Je moet het ontsluiten proces uit te voeren op de telefoon voordat u de firmware van de telefoon van de buitenlandse SIM-kaart herkent. Soms zal uw provider u een unlock code te geven voor gratis, als je bij het bedrijf zijn geweest voor een lange tijd of als u een vergoeding betalen. Anders kunt u een unlock code kopen van een externe ontgrendeling website. Na het verwijderen van uw oude SIM-kaart en het plaatsen van uw nieuwe SIM-kaart, zal uw telefoon een melding gekregen dat de huidige SIM-kaart is niet aanvaard te geven. Geef uw unlock code en uw nieuwe SIM moeten werken beginnen.

Share This Post