Index / Bedrijf / Zakelijke subsidies voor de Jeugd

Share This Post

Bedrijf

Zakelijke subsidies voor de Jeugd

Kinderen en tieners met een business idee kan dat idee te verwezenlijken dankzij bedrijven subsidies die zich richten op de jeugd. Deze subsidies bieden geld om dekking opstartkosten voor de jeugd zakelijke ondernemingen te helpen, het stimuleren van

AdvertisementKinderen en tieners met een business idee kan dat idee te verwezenlijken dankzij bedrijven subsidies die zich richten op de jeugd. Deze subsidies bieden geld om dekking opstartkosten voor de jeugd zakelijke ondernemingen te helpen, het stimuleren van een ondernemende geest bij kinderen en tieners en hen te duwen om hun dromen te volgen.

Jeugd Zaken Grant Program

Tieners tussen de leeftijden van 13 en 19, die in Los Alamos wonen, kan New Mexico een aanvraag voor een Youth Zaken Program subsidie. Het doel van de subsidie ​​is om fondsen te verstrekken voor kinderen en jongeren om hun eigen bedrijf te starten in de zomer. Een afgeronde applicatie is een mini-business plan dat een bedrijf de naam, voorgestelde begroting, en de beschrijving van het bedrijf met inbegrip van de doelgroep en potentiële concurrentie bestaat. Tieners kunnen geld aanvragen tot $ 400.

LACDC

190 Central Park Square

Los Alamos, NM 85744

505-662-0001

ybgp.org

Jeugd Ondernemer Grants

De Green Bay Area Kamer van Koophandel verstrekt subsidies van maximaal $ 500 om de jeugd te helpen uit de tien school districten in het Green Bay gebied beginnen bedrijven. Midden-en middelbare scholieren komen in aanmerking om toe te passen. De aanvragers moeten een mini-business plan buitengebied bereiden het doel en de doelstellingen van hun bedrijf.

Green Bay Area Chamber of Commerce

300 N. Broadway, Suite 3A

Green Bay, WI 54305

920-437-8704

titletown.org

Starbucks Shared Planet Youth Action Grants

Starbucks biedt subsidies van $ 10.000 tot $ 30.000 te helpen of te starten organisaties die dienen jongeren de leeftijd van 6 tot 24. Voorkeur voor de subsidies wordt gegeven aan organisaties waar de jeugd van 12 jaar en ouder een actieve rol spelen in de leiding en de dag-tot-dag werking van de organisatie. Alle organisaties moeten de gemeenschap zij zich bevinden in ten goede komen en ook enkele component van de dienstverlening aan de gemeenschap. Dit kan onder meer tiener bedrijven die een plek voor collega tieners om te werken of rondhangen en breng een positieve impact op de gemeenschap. Tieners kunnen ook beginnen met non-profit organisaties door middel van deze subsidie.

De Starbucks Foundation

2401 Utah Avenue South, Suite 800

Seattle, WA 98134

206-318-7022

starbucksfoundation.com

Do Something Grants

Elke week zijn $ 500 Do Something Seed Subsidies helpen tieners uit te voeren communautaire maatregelen projecten of programma's. Subsidies moeten profiteren andere tieners, de gemeenschap, en de wereld op een bepaalde manier, maar kan worden gebruikt om te helpen tieners starten van een bedrijf in hun gemeenschap of beginnen aan een non-profit organisatie. Tieners die al hun bedrijf of organisatie zijn begonnen kunnen zich aanmelden voor een $ 500 groei subsidie. Om te solliciteren tieners plaatsen hun projectidee op dosomething.org en een on-line applicatie die een budget van hoe de $ 500 zal worden gebruikt omvat in te dienen.

Do Something, Inc.

24 Union Square-Oosten, 4th Floor

New York, NY 10003

212-254-2390

dosomething.org

Share This Post