Index / Tuin / Yard ongedierte dat hol in de grond in Georgië

Share This Post

Tuin

Yard ongedierte dat hol in de grond in Georgië

In de warme, vochtige klimaat Georgia, tuinders zijn geen vreemden voor het omgaan met plagen. Bugs verspreiden in dit klimaat, maar planten zijn kwetsbaar uit onder de grond, als goed. Als er gaten in de tuin en het nabijgelegen planten er ongelukki

AdvertisementIn de warme, vochtige klimaat Georgia, tuinders zijn geen vreemden voor het omgaan met plagen. Bugs verspreiden in dit klimaat, maar planten zijn kwetsbaar uit onder de grond, als goed. Als er gaten in de tuin en het nabijgelegen planten er ongelukkig, doe een beetje te onderzoeken om uit te vinden wat er hierna gebeurt.

The Big Burrowers

Groundhogs en gordeldieren zijn de grootste dieren waarschijnlijk te vinden gravende in Georgië tuinen. Beide zijn ongeveer de grootte van een kat, maar ze zien er helemaal anders in alle andere opzichten. Gordeldieren hebben plaatachtige armor die hun lichaam, terwijl groundhogs zijn bedekt met korte, fuzzy bruin bont. Groundhogs zijn planteneters, opkomende bij zonsopgang en zonsondergang te voeden met sappige tuinplanten. Gordeldieren liever larven, regenwormen, spinnen en andere insecten en zal een gazon of tuin bed op hun nachtelijke jacht te vernietigen. Groundhogs, ook wel bekend als bosmarmotten, bewonen alleen de noordelijke helft van de staat. Gordeldieren waren ooit alleen te vinden in de warmere zuidelijke helft van Georgië, maar zijn sindsdien uitgebreid hun bereik om het geheel van de Peach State.

Little Critters

Alle regio's van Georgië zijn de thuisbasis van chipmunks, ratten, mollen en woelmuizen. Deze beestjes maken gaten met een diameter van 2 inch in de tuin, met uitzondering van de kleine woelmuizen dat een 1-inch opening vertrekken. Chipmunks en ratten te graven kleine holen en zijn een kleine overlast, zo nu en dan kauwen op boomschors en begraven irrigatie buizen. De tunneling werking van mollen zorgt voor een verhoogde heuvel van de bodem waar ze naartoe gaan. Dit maakt een puinhoop van het gazon, maar ze eigenlijk eten veel insecten, in plaats van planten. Voles, anderzijds, kauwen wortels van veel planten, vooral bollen en knollen.

Gaten in de Werf

Wasberen en stinkdieren leven niet in holen in de tuin, maar ze maken gaten op zoek naar voedsel en zijn wijd verspreid in de staat. Als u round stekkers uit het gras 's nachts te vinden, een van deze beestjes is waarschijnlijk de boosdoener. Eekhoorns graven ondiepe gaten, ook - niet om voedsel te vinden, maar om hun noten op te slaan. Zelfs regenwormen maken wat lijkt op een klein hol, maar ze zijn gewoon stapelen zich op hun 'castings "in het proces van beluchten en verbetering van de bodem.

Actie ondernemen

Groundhogs en gordeldieren liever te graven in borstelige, begroeide gebieden, dus het opruimen van de werf op te heffen hun favoriete terrein ontmoedigt hen van het opzetten van winkel in de buurt. Zodra ze in bewegen, vergif of vallen zijn de beste methoden om hen te verzenden. Diverse afweermiddelen ook aanwezig voor deze en andere ondergrondse plagen, maar effectiviteit varieert. Ricinusolie is een natuurlijk product bekend dreef weg te houden en niet schadelijk voor planten. Indien de werkzaamheden van de dieren aanvaardbaar kan nalaten de beste manier om verder te gaan - elk dier een rol in het grotere ecosysteem, vaak helpen om de populaties van andere schadelijke organismen te bestrijden.

Share This Post