Index / Bedrijf / Workplace Voorzorgsmaatregelen voor Hepatitis C

Share This Post

Bedrijf

Workplace Voorzorgsmaatregelen voor Hepatitis C

Hepatitis C is een virus dat de lever aanvalt. Mettertijd kan van de lever, wat kan leiden tot sluiting van het orgaan en de noodzaak van een transplantatie veroorzaken. Degenen die werkzaam zijn in sectoren waar de mogelijkheid bestaat voor blootste

Advertisement

Hepatitis C is een virus dat de lever aanvalt. Mettertijd kan van de lever, wat kan leiden tot sluiting van het orgaan en de noodzaak van een transplantatie veroorzaken. Degenen die werkzaam zijn in sectoren waar de mogelijkheid bestaat voor blootstelling aan het virus moet voorzichtig preventieve strategie├źn hanteren om het risico op infectie te elimineren.

Het handhaven van een schone werkomgeving is een belangrijk onderdeel van het beperken van de verspreiding van de ziekte in het algemeen, maar meer als het gaat om ziekten zoals hepatitis. Oppervlakken routinematig besmet met lichaamsvloeistoffen - zoals urinoirs, toiletten en bij uitbreiding badkamer kranen en wastafels - moeten ontsmet te allen tijde worden gehouden. Menselijk bloed, echter de voornaamste middel van het virus wordt overgedragen. Volgens de informatie over gezondheid website Drug tekst, het hepatitis C-virus is drie keer besmettelijker dan hiv, dus het is belangrijk om te blijven ijverig in het schoonmaken inspanningen.

Voor aanbieders van gezondheidszorg, is het essentieel om beschermende kleding te dragen zoals handschoenen, een veiligheidsbril en scrubs bij het werken met pati├źnten die wellicht bezig met een hoog risico gedrag, zoals intraveneus druggebruik. Deze werkplek voorzorgsmaatregel helpt bij artsen, verpleegkundigen en andere professionals in de gezondheidszorg te beschermen tegen accidentele blootstelling aan mogelijk besmet bloed.

Verbanden, naalden en andere items die in contact komen met menselijk bloed zijn gekomen moeten worden vernietigd aangewezen biologisch gevaarlijk afval bakken. Deze bakken zijn nodig in elk ziekenhuis onderzoeken kamer en operatiekamer in het kader van veiligheid op de werkplek wetten. Dit houdt alle gevaarlijke stoffen in specifieke locaties, zodat de gezondheidszorg medewerkers de juiste veiligheidsvoorzieningen kan gebruiken bij het weggooien van deze materialen.

Of je krijgt een tatoeage of een inenting van een arts, is het belangrijk om te zien de naald pakket wordt geopend voor u. Hierdoor weet je dat de naald is fris en niet eerder is blootgesteld aan het bloed van iemand anders. Hepatitis is een zeer winterhard virus en kunnen leven op oppervlakken voor maximaal vier dagen, afhankelijk van de Public Health Agency of Canada.

Share This Post