Index / Huis / Woningaanpassingen te overwegen voor Aging in Place veilig

Share This Post

Huis

Woningaanpassingen te overwegen voor Aging in Place veilig

Er zijn een verscheidenheid van remodeling mogelijkheden voor de vergrijzing op zijn plaats, omdat de meeste huizen niet goed zijn ingesteld voor zelfstandig wonen als we ouder worden. Om de leeftijd in plaats succes, uw huis nodig heeft om af te ste

Advertisement



Er zijn een verscheidenheid van remodeling mogelijkheden voor de vergrijzing op zijn plaats, omdat de meeste huizen niet goed zijn ingesteld voor zelfstandig wonen als we ouder worden. Om de leeftijd in plaats succes, uw huis nodig heeft om af te stemmen op uw lichamelijke en geestelijke vermogens, om veilig te zijn.

Hier zijn 5 nuttige huis beschikt over te nemen in uw huis als u voor te bereiden op de vergrijzing op zijn plaats:

1. Entry niveau slaapkamer en de badkamer. Ouder worden kan komen met zijn billijk aandeel van de fysieke uitdagingen, dus het potentieel voor de uitoefening van uw dagelijkse activiteiten (dwz slapen, eten en zwemmen) op de instap van uw huis zal zeer belangrijk zijn.

2. Rolstoel toegankelijk keuken. Door het verlagen van de muur en de vloer kasten of het installeren van uittrekbare planken, dan heb je zicht en gemakkelijker toegang tot de inhoud hebben. Ook het hebben van een open ruimte onder de kookplaat en wastafel zal u toelaten om toegang te krijgen tot deze voorzieningen zonder een brede kloof.

3. Verhoogde toiletbrillen. Als de hoogte van uw wc een uitdaging wanneer je probeert op te staan ​​vormt, overweeg dan een verhoogde wc-bril (aka riser of lifter). Stijgers voegt 3 "- 5" om de hoogte van uw wc-bril en maken het makkelijker voor u om te gaan zitten en opstaan ​​van het toilet. Je mag nooit beseffen hoe belangrijk die extra centimeters zijn totdat u hulp nodig hebben vanwege een handicap of tijdelijk letsel.

4. deurkrukken, geen knoppen. Door het vervangen van deurknoppen met hendel deurgrepen je niet langer nodig om een ​​knop draait om een ​​deur te ontgrendelen. In plaats daarvan zul je gewoon een neerwaartse druk op de hendel deurklink om de deur te ontgrendelen met gemak van toepassing.

5. Extra brede deuropeningen / gangen. Voor rolstoelgebruikers, moet er minstens 2 to be 'aan elke kant van uw rolstoel of rollator (wanneer in het midden van de deuropening of gang) voor u in staat om te draaien. Bij de herziening van afmetingen van de rolstoel, moet u de wielen rekening te houden met zoveel rolstoel specificaties verwijzen naar de breedte van de zitting van de rolstoel en niet de hele stoel.

Voordat u wijzigingen aanbrengt aan uw huis, vindt u het misschien handig om een ​​vergrijzende-in-place audit uitgevoerd door een gecertificeerd Aging-In-Place Specialist hebben. Deze persoon heeft de kennis en expertise om de unieke behoeften van een oudere volwassen bevolking te evalueren en aanbevelingen te doen over de juiste aging-in-place woningaanpassingen.

Photo credit: Getty Images

Share This Post