Index / wettelijk / Wisconsin Voorschriften voor Landbouw tractor

Share This Post

wettelijk

Wisconsin Voorschriften voor Landbouw tractor

De landbouw is een belangrijk onderdeel van het leven in Wisconsin, en landbouwmachines is een seizoensgebonden armatuur op de openbare wegen van de staat. Net als alle andere voertuigen, is het gebruik van landbouwtractoren gereguleerd door de staat

AdvertisementDe landbouw is een belangrijk onderdeel van het leven in Wisconsin, en landbouwmachines is een seizoensgebonden armatuur op de openbare wegen van de staat. Net als alle andere voertuigen, is het gebruik van landbouwtractoren gereguleerd door de staat wetten die specifieke eisen voor iedereen die actief landbouwmachines op de openbare weg in Wisconsin te schetsen. Sommige van de regelgeving rechtstreeks verband houden met de apparatuur en andere voorschriften te geven voor exploitanten van trekkers Wisconsin wegen.

Lengte en breedte

De Wisconsin ministerie van Transport schetst specifieke eisen voor de grootte van landbouwproducten die actief zijn op de openbare weg. De maximumlengte voor een enig voertuig belasting 40 voet en de maximumlengte voor een combinatie van twee voertuigen 65 voet. Deze regels zijn niet van toepassing, echter, om stukken van apparatuur die is ontworpen voor de landbouw en slechts tijdelijk gebruikt op de openbare weg. Landbouwtractoren tot 9 voeten kan breed aan Wisconsin autowegen bedienen en tractoren tot 12 voet breed kan werken op alle andere wegen.

Lengte en gewicht

In tegenstelling tot de lengte en breedte van landbouwtractoren, heeft Wisconsin wet geen beperkingen op de hoogte voor landbouwtractoren tijdelijk gebruikt op de openbare weg te plaatsen. Landbouwvoertuigen zijn niet vrijgesteld echter uit gewichtsbeperkingen voor de openbare weg. Het aantal assen op een tractor bepaalt de gewichtsgrenzen voor de apparatuur. Het maximale gewicht voor een single-assige trekker is 20.000 pond en 34.000 pond voor een tandem (dubbel) as. Ongeacht het aantal assen, maar het totale gewicht mag nooit hoger zijn dan 80.000 pond zonder een speciale vergunning.

operator Licensing

Exploitanten van landbouwtractoren zijn vrijgesteld van de federale Commercial rijbewijs eisen onder bepaalde voorwaarden. Operators zijn vrijgesteld als de trekker wordt gebruikt voor producten van de boerderij of apparatuur te vervoeren naar of van een boerderij, binnen 150 lucht mijl, en het voertuig is niet te huur. Bovendien moet de trekker niet met gevaarlijke materialen voor de exploitant vrijgesteld van CDL eisen.

operator Beperkingen

Wisconsin wet verbiedt iemand onder de leeftijd van 14 uit operationele landbouwmachines voor welk doel dan ergens anders dan boerderij van hun ouders. Voor de exploitanten 14 en 15 jaar die willen landbouwtractoren of andere apparatuur te bedienen op een andere plaats dan de boerderij van de ouders locatie nodig zijn om de trekker veiligheid cursus te voltooien door de Wisconsin Department of Transportation en wordt gecertificeerd om dit te doen.

Share This Post