Index / tech / Windows Zal niet Detect My Iomega Portable Hard Drive

Share This Post

tech

Windows Zal niet Detect My Iomega Portable Hard Drive

Iomega draagbare harde schijven aan te sluiten op uw computer via een USB-poort. Wanneer u de Iomega harde schijf op uw computer aansluit, moet het pop-up als een icoon in de map Mijn computer. Als u het pictogram in de map Mijn computer niet kunt vi

AdvertisementIomega draagbare harde schijven aan te sluiten op uw computer via een USB-poort. Wanneer u de Iomega harde schijf op uw computer aansluit, moet het pop-up als een icoon in de map Mijn computer. Als u het pictogram in de map Mijn computer niet kunt vinden dan moet u waarschijnlijk het stuurprogramma voor het apparaat bij te werken. Dit stuurprogramma bijwerken is niet erg moeilijk en kan automatisch worden gedaan vanaf de Windows Device Manager.

Sluit uw Iomega harde schijf in een van de USB-poort van uw computer.

Klik op de knop "Start" en ga naar het veld "Run". Typ "Devmgmt.msc" in het vak Uitvoeren en druk op de "Enter".

Ga naar beneden naar de onderkant van het apparaat manager om de "Universal Serial Bus Controller."

Klik op de kleine + (plus) teken om het uit te breiden. Zoek naar een regel met een geel uitroepteken en klik erop. Klik op de "De software automatisch installeren (aanbevolen)" en klik op de knop "Volgende".

Klik op de "Finish" knop wanneer de installatie is voltooid. Ga naar de "My Computer" map van uw menu "Start" en zoek de harde schijf pictogram van Iomega. Dubbelklik op het pictogram om de toegang tot de externe harde schijf te krijgen.

Share This Post