Index / tech / Wie komt in aanmerking voor een YouTube Branded Channel?

Share This Post

tech

Wie komt in aanmerking voor een YouTube Branded Channel?

Sinds haar oprichting in 2005 YouTube is uitgegroeid van een obscure video sharing site om de go-to voor bedrijven, particulieren en andere groepen om te pronken met hun beste video-inhoud. Met ingang van 2011 is de site biedt een aantal verschillend

AdvertisementSinds haar oprichting in 2005 YouTube is uitgegroeid van een obscure video sharing site om de go-to voor bedrijven, particulieren en andere groepen om te pronken met hun beste video-inhoud. Met ingang van 2011 is de site biedt een aantal verschillende opties voor video-makers, met inbegrip van de Partner Channel, waar populaire gebruikers kunnen worden betaald door middel van reclame en het merkkanaal die dient als de "YouTube thuis" voor bedrijven en hun merken. Maar zoals je ziet kan de vraag niet of u in aanmerking komt, maar of je kunt betalen.

Dus Wie komt in aanmerking?

Als u een bedrijf, zaken, organisatie of merk en willen het op YouTube te bevorderen, dan is de kans groot dat u in aanmerking voor een YouTube-merkkanaal hebben. De enige manier om te weten, is echter te vragen. Voordat u kunt beginnen met het opzetten van een YouTube-merkkanaal je nodig hebt om contact op met een YouTube-vertegenwoordiger en laat hen weten een beetje over uw bedrijf en wat je doelen zijn voor je kanaal.

De applicatie

De eerste stap in contact opneemt met YouTube is het invullen van de applicatie die beschikbaar is op YouTube "Advertising" pagina. Vul de verplichte velden met inbegrip van uw naam, bedrijfsnaam, website en telefoonnummers. Het formulier vraagt ​​u hen ook een idee van uw reclame doelen te geven, dus geef dit nadenken voordat u het formulier invult. Zo nodig in te checken met de andere marketing mensen op uw plaats van vestiging of een kijkje nemen op uw business plan om een ​​herinnering aan uw bedrijf 'kernwaarden en marketing aanpak te krijgen. De meer professionele en georganiseerde je jezelf presenteert, hoe beter. Als je eenmaal hebt ingevuld formulier is het een game te wachten. Iemand van YouTube moet contact met u binnen een week.

De kosten

Extra exposure voor uw bedrijf met een professionele uitstraling is niet gratis. Als u wilt maken een merkkanaal te bereiden om te betalen. Hoewel YouTube een prijs blad voor merkkanalen niet publiekelijk heeft plaatsen weten dat ze niet goedkoop. De merkkanaal zelf kan gratis, maar volgens andere bloggers die er zijn geweest moet je reclame te kopen op de site om het merkkanaal die zouden kunnen worden enkele duizenden dollars of veel meer te hebben. De enige manier om zeker te weten wat het uw bedrijf zal kosten is met een YouTube-vertegenwoordiger om te praten door de stappen hierboven beschreven.

Andere opties

Dus je hebt een YouTube-vertegenwoordiger gesproken en misschien vastgesteld dat een merkkanaal is uit uw bereik of prijsklasse. Voordat u wanhoop weet dat je nog andere opties die nog zou kunnen leiden tot hogere winsten voor uw bedrijf. Een goede manier om te beginnen is met een gewone YouTube-kanaal dat is gratis en open voor iedereen. Door het versturen van gewone video's en het bevorderen van hen op uw social media sites, uw bedrijf nieuwsbrieven en in elke andere marketing ketens je op dit moment hebt, kan je langzaam het ontwikkelen van een volgende. Zodra u een oeuvre hebt gemaakt en hebben een verzameling van de abonnees die u kunt toepassen voor het YouTube-partnerprogramma waarmee u om betaald te krijgen wanneer gebruikers advertenties te zien naast uw video's. Na verloop van tijd dit alles zou kunnen leiden tot voldoende inkomsten zodat u een merkkanaal veroorloven voor uw bedrijf.

Share This Post