Index / Huisdieren / Why Did My Puppy Krijg een UTI?

Share This Post

Huisdieren

Why Did My Puppy Krijg een UTI?

Urineweginfecties (UWI) zijn gebruikelijk in puppies. Bacteriën reproduceren in grote aantallen kunnen krijgen in de urinewegen en de oorzaak infectie. De vroege stadia van een UTI gaan vaak ongemerkt. Later, echter, kunt u uw pup spannen om te plass

AdvertisementUrineweginfecties (UWI) zijn gebruikelijk in puppies. Bacteriën reproduceren in grote aantallen kunnen krijgen in de urinewegen en de oorzaak infectie. De vroege stadia van een UTI gaan vaak ongemerkt. Later, echter, kunt u uw pup spannen om te plassen, bloed in de urine of een vieze geur waarneemt.

Geslacht

Gender speelt een grote rol in urineweginfecties. Teefjes zijn meer vatbaar voor infecties, omdat hun urethra korter is, waardoor het gemakkelijk voor bacteriën om te reizen naar de urinewegen.

lichamelijke problemen

Het hebben van een 'innie' vulva kunnen urineweginfecties veroorzaken bij vrouwelijke pups. Urine plooien zorgen voor een bundeling effect dat bacteriën kunnen bevorderen.

Aangeboren afwijkingen

Puppies zijn geboren met een ureter die van de vagina in plaats van de blaas wordt bevestigd. Dit veroorzaakt vaak incontinentie, wat kan leiden tot blaasontsteking.

Dieet

Veel dierenartsen raden koken uw eigen hondenvoer omdat verpakt droge hond chow bevat bacteriën. In aanvulling op de voeding, bieden voldoende zoet water, die de urinewegen reinigt.

het voorkomen

De beste remedie is preventie. Loop je puppy regelmatig, zodat uw huisdier heeft veel mogelijkheden voor het spoelen van zijn systeem. Was uw hond voedsel en water gerechten vaak en regelmatig baden uw pup.

Share This Post