Index / Persoonlijke financiën / What Do Pro Football Scheidsrechters Get Paid?

Share This Post

Persoonlijke financiën

What Do Pro Football Scheidsrechters Get Paid?

In de Verenigde Staten, wordt het profvoetbal grotendeels vertegenwoordigd door de National Football League (NFL). Scheidsrechters in de NFL ontvangt een jaarsalaris, zelfs al zijn ze alleen werken voor een deel van het jaar. Salarisschalen worden va

Advertisement

In de Verenigde Staten, wordt het profvoetbal grotendeels vertegenwoordigd door de National Football League (NFL). Scheidsrechters in de NFL ontvangt een jaarsalaris, zelfs al zijn ze alleen werken voor een deel van het jaar. Salarisschalen worden vastgesteld door de competitie in samenwerking met de NFL Scheidsrechters Vereniging.

NFL Scheidsrechters

Met ingang van 2011 werden NFL scheidsrechters betaald een gemiddelde van rond de $ 70.000 per seizoen. National Basketball Association (NBA) en de National Hockey League (NHL) scheidsrechters verdienen een gemiddelde van $ 128.000 en $ 139.000 per jaar vanaf 2011, maar de per spel te betalen voor NFL scheidsrechters hoger is. NFL scheidsrechters zijn part-time medewerkers en werken net 20 wedstrijden per jaar. NBA en NHL scheidsrechters zijn full-time medewerkers die naar verwachting beschikbaar zijn voor de volledige seizoenen die 82 wedstrijden duren.

loonsverhogingen

In augustus 2001, NFL scheidsrechters overeengekomen om toe te slaan en zitten buiten het seizoen. Op zijn beurt, de NFL presenteerde de NFL Scheidsrechters Vereniging met een 40 procent stijging die een extra $ 10.000 tot senior-level scheidsrechters toegekend. Een maand later, de scheidsrechters akkoord gegaan met een vijfjarig contract deal. Het omvatte een 50 procent loonsverhoging. Eerste jaar ambtenaren kreeg $ 29.000 per jaar, terwijl de scheidsrechters met meer dan 20 jaar ervaring kreeg $ 90.000. De volgende loonsverhogingen in 2006 verleende eerste jaar ambtenaren een aanvangssalaris van $ 34.000. Scheidsrechters met 20-plus jaren werden gegarandeerd $ 120.000.

Part-time Inkomen

NFL scheidsrechters worden beschouwd als part-time medewerkers - met veel van de reizen en werken aan weekends-- en kunnen andere professionele activiteiten hebben. Senior scheidsrechters Walt Anderson, Bill Leavy en Ed Hochuli, die 15, 16 en 21 jaar ervaring, respectievelijk vanaf 2011 hadden, zijn goede voorbeelden. In 2011, Anderson was een arts in de regio Houston. Leavy was een gepensioneerde Californië politieman en Hochuli was een advocaat in Arizona.

vervanging Scheidsrechters

In zeldzame gevallen van uitsluiting, of arbeidsgeschillen, kan vervangende ambtenaren worden ingehuurd om games te officiëren. In de competitie de laatste scheidsrechter lockout in 2001, werden vervangen ambtenaren gehuurd bij $ 2.000 per week en werden gegarandeerd vier weken van het salaris. Ze werkten een totaal van twee weken (de laatste wedstrijd van het voorseizoen en de eerste reguliere seizoen spel), voordat de reguliere NFL scheidsrechters weer aan het werk.

Share This Post