Index / Reizen / What Do Beach Waarschuwing Vlaggen Mean?

Share This Post

Reizen

What Do Beach Waarschuwing Vlaggen Mean?

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), wordt geschat dat de meeste onbedoelde verdrinkingen plaatsvinden in wat de CDC noemt natuurlijke wateren. Dit zijn de zoet- en zoutwater stranden in de VS Veel meer verdrinkingen worden vo

Advertisement

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), wordt geschat dat de meeste onbedoelde verdrinkingen plaatsvinden in wat de CDC noemt natuurlijke wateren. Dit zijn de zoet- en zoutwater stranden in de VS Veel meer verdrinkingen worden voorkomen met het strand waarschuwing vlaggen. Beach waarschuwing vlaggen zijn zichtbaar informatieve signalen dat de toestand van het strand en het water te melden. Vaak is dit de enige manier om die op het strand van de gevaren te waarschuwen.

Beach waarschuwing vlaggen komen in de kleuren rood, geel, oranje, groen, zwart, blauw en paars. Sommige zijn leeg, terwijl andere symbolen. Volgens de Florida Coastal Management Program, strand waarschuwing vlaggen zijn een standaard afmeting van 29,25 cm in hoogte en 39 inch breed.

De rode, gele, oranje en groene vlaggen zijn waarschuwingen over de stromen of surfen. Een of twee rode vlaggen of een zwarte vlag betekent "hoge golven en geen zwemmen," terwijl de groene betekent "kalme wateren." Gele borden melden licht surfen of stromingen en adviseren voorzichtigheid. Oranje vlaggen kan driehoekig zijn, in welk geval zij aangeven gevaarlijk lucht of water de kwaliteit van het milieu.

Paarse of blauwe vlaggen kan af en toe te zien op de oceaan stranden. Deze duiden "gevaarlijke mariene leven" in het water, op basis van de Florida Department of Health. Dit omvat haaien, kwallen en andere gevaarlijke dieren in het water. Het gebruik van de blauwe of paarse afhankelijk van de geografische locatie (Florida gebruikt paars).

Rode borden dragen vaak een symbool van een zwemmer in de overkant met een lijn over het betekenis "geen zwemmen." Er is geen zwemmen op rood, zwart, blauw of paars vlaggen.

Share This Post