Index / Gezondheid / Wetten op de Prescription Drug Bottles

Share This Post

Gezondheid

Wetten op de Prescription Drug Bottles

Veel landen hebben specifieke wetten voorschrijven van geneesmiddelen fles, met name als het gaat om het transport van medicijnen buiten de woonplaats van een burger. Bewustwording van de relevante wetten is een sleutel naar het voorkomen van een mog

AdvertisementVeel landen hebben specifieke wetten voorschrijven van geneesmiddelen fles, met name als het gaat om het transport van medicijnen buiten de woonplaats van een burger. Bewustwording van de relevante wetten is een sleutel naar het voorkomen van een mogelijke aanklacht, met name als het gaat om het dragen van gereguleerde stof recepten zoals hydrocodon of amfetamine.

basiswetten

Veel landen, waaronder Georgië, vereisen die voorgeschreven medicijnen om ze alleen te dragen in de originele recept flessen, volgens "The Times-Georgische" krant.

mogelijke gevolgen

Als niet alle voorgeschreven medicatie te voeren in de originele-apotheek uitgegeven fles is meestal een misdrijf strafbaar feit, volgens "The Times-Georgische" krant. Misdrijven kunnen worden bestraft met gevangenisstraf in elke staat zijn.

Over-the-counter medicatie

Vrij verkrijgbare geneesmiddelen zoals paracetamol mogen alleen in de oorspronkelijke verpakking worden uitgevoerd om veiligheidsredenen. Echter, "The Times-Georgische" krant merkt op dat het niet normaal beschouwd als een misdaad om niet-receptplichtige geneesmiddelen te voeren in andere containers.

Etiketten op flessen

De informatie etiketten op medicijnen flessen, zoals "te nemen met water 'of' geen alcohol terwijl op deze medicatie," worden gereguleerd door de Food and Drug Administration (FDA), afhankelijk van de drug.

Foto Identificatie en andere controle

De meeste staten vereisen die het oppakken recept flessen met gecontroleerde substantie drugs om een ​​identiteitsbewijs met foto te presenteren. Veel staten ook elektronisch voorschrijven toezicht databases te gebruiken; deze systemen te volgen wat voor soort medicijnen flessen individuen pick-up in een poging om misbruik of illegale verkoop medicijnen te beteugelen.

Share This Post