Index / Gezondheid / Welke voedingsmiddelen bevatten chroompicolinaat?

Share This Post

Gezondheid

Welke voedingsmiddelen bevatten chroompicolinaat?

Chroom is een spoor mineraal dat het lichaam moet hebben om normale bloedsuikerspiegel te handhaven. Chroompicolinaat is een populair supplement genomen om een ​​aantal aandoeningen te behandelen en om te helpen bij atletische prestaties. Het is moei

Advertisement

Chroom is een spoor mineraal dat het lichaam moet hebben om normale bloedsuikerspiegel te handhaven. Chroompicolinaat is een populair supplement genomen om een ​​aantal aandoeningen te behandelen en om te helpen bij atletische prestaties. Het is moeilijk om de chroom krijgen in de voeding in onveranderde vorm vanwege gematigde niveaus van chroom alleen in onverwerkte levensmiddelen. Er zijn echter een aantal voedingsmiddelen die een natuurlijke vorm van chroom bevatten.

Chromium is nuttig bij het behandelen van diabetes, het syndroom van Turner, goede cholesterol verhogen en verlagen van slechte cholesterol gevonden. Chroompicolinaat heeft ook aangetoond dat het een echt kunnen samenstelling van het lichaam te veranderen door te helpen met het verlies van vet en de opbouw van spieren. Dit is verbazingwekkend nieuws voor lijners.

Chroompicolinaat kan ook bruikbaar zijn voor het behandelen van hypoglykemie, insulineresistentie syndroom, ook wel syndroom X en depressie. Het helpt ook een stimulans atletische prestaties.

Er zijn verschillende voedingsmiddelen die chroom bevatten. Het voedsel dat de meeste chroom in het heeft is biergist, die gemakkelijk beschikbaar zijn in producten zoals marmite en vegemite is.

Chroom is ook gevonden in granen en granen. Selecteer graan dat zo ongeraffineerd mogelijk zijn. Het raffinageproces verwijdert de meeste van de chroom uit deze voedingsmiddelen.

Groenten zoals aardappelen, uien, Romeinse sla en tomaten zijn ook bronnen van chroom. Lever en oesters bevatten ook chroom.

Er zijn veel Amerikanen die chroom tekort. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat het Amerikaanse dieet meestal uit overdreven bewerkte voedingsmiddelen. Bewerking verwijdert de meeste van de natuurlijk voorkomende chroom waarden uit eten. Dit laat de voedingsmiddelen die normaal zijn uitstekende bronnen van chroom ontdaan van hun essentiële voordelen. Hierdoor kan chroomsuppletie eigenlijk de beste manier om chroom toe te voegen in het dieet.

Chroom deficiëntie kan worden getoond met insulineresistentie, hyperinsulinemie, verhoogde bloedglucose, hartziekten en diabetes.

Er zijn vele chroompicolinaat supplementen op de markt. Ze zijn te vinden in reformwinkels, voeding winkels, en veel supermarkten.

De meest aanbevolen dosering voor chroompicolinaat suppletie is 200 mcg per dag. Echter doseringen variëren van 50 mcg tot 300 mcg per dag. Het is het beste voor het begin van een regiment dat chroompicolinaat bevat een arts te raadplegen voor het specifieke dosis, omdat chroom aantal bijwerkingen en interacties tussen geneesmiddelen kan hebben.

Volgens Dr. Gaby, co-auteur van "The Natural Pharmacy," wanneer chroompicolinaat wordt ingenomen met anti-oxidanten of waterstofperoxide, het kan van vorm veranderen in het lichaam en leiden tot ernstige schade door vrije radicalen. Dit betekent dat het risico op kanker stijgt dramatisch.

Diabetes medicatie kan ook worden beïnvloed door chroompicolinaat suppletie. Dit komt omdat het effect chroom deze medicijnen hebben op het lichaam verhoogt. Wanneer dit gebeurt, is het mogelijk dat de bloedsuikerspiegel daalt laag en hypoglykemie veroorzaken. Het is van het grootste belang om onder toezicht van een arts als het nemen van chroompicolinaat en diabetes medicijnen.

Bijwerkingen kunnen zijn lever- en nierschade en mogelijke hartritmestoornissen.

Share This Post