Index / Careers & Work / Welke vaardigheden zijn vereist van een fotograaf?

Share This Post

Careers & Work

Welke vaardigheden zijn vereist van een fotograaf?

De fotografie is meer dan het nemen van foto's en video's, omdat fotografen beelden te gebruiken om een ​​verhaal te vertellen. Professionele apparatuur is drastisch veranderd sinds de vroege jaren van de kunst, en de meeste fotografen maken gebruik

AdvertisementDe fotografie is meer dan het nemen van foto's en video's, omdat fotografen beelden te gebruiken om een ​​verhaal te vertellen. Professionele apparatuur is drastisch veranderd sinds de vroege jaren van de kunst, en de meeste fotografen maken gebruik van digitale apparatuur in plaats van zilverhalide film. Echter, veel van de vaardigheden die nodig zijn om prachtige foto's te nemen zijn ongewijzigd gebleven.

Gevoel van Samenstelling

Fotografen hebben de mogelijkheid om een ​​onderwerp te analyseren en beslissen hoe de foto samen te stellen. Praktijk, mentoring en lessen zijn de beste manieren om deze vaardigheden, die vaak het moeilijkst te ontwikkelen zijn te verwerven.

Sense of Color

Een goed begrip van kleur speelt een belangrijke rol in het creëren van een succesvolle fotografisch beeld. Zelfs voor monochromatische beelden, moet een fotograaf de verschillende tinten tussen zwart en wit te begrijpen.

Beheersing van Technology

Digitale camera's maken gebruik van computers tot moderne afbeeldingen af ​​te drukken, maar kunstfotografie gebruikt nog steeds de traditionele darkrooms. Beheersing van computer hardware en software is nodig om een ​​professionele fotograaf te zijn.

Liefde van Trial and Error

Professionele fotografen nemen zelden een afdruk van een afbeelding, maar liever de samenstelling en licht om meerdere interpretaties van één foto te maken te manipuleren.

De mogelijkheid verder te kijken dan voor de hand liggende

Grote fotografen naar het leven en zie iets ongewoons - ook wel een fotografisch "oog." Het duurt oefenen om deze vaardigheid te ontwikkelen en vast te leggen interessante scènes.

De mogelijkheid om te wachten

Wachten op de perfecte licht om een ​​foto kan uren of zelfs dagen duren. Fotografen moeten een scherp gevoel van geduld te ontwikkelen.

Training of Degree

Fotografie is een van de weinige beroepen die te huren op basis van een portfolio in plaats van een diploma, hoewel een graad is handig bij het maken van contacten voor een fulltime dienstverband. Kunstacademies, technische scholen en universiteiten bieden nuttige lessen in fotografie.

Share This Post