Index / Careers & Work / Welke soorten Driving Jobs zijn er?

Share This Post

Careers & Work

Welke soorten Driving Jobs zijn er?

Als u genieten van het kijken naar de wereld gaat door, dan is een rij-job kan de juiste carrière voor u. Sommigen rijden banen zijn meestal solitair inspanningen, met uren besteed aan autosnelwegen en wegen ver van huis. Andere banen kunnen houden u

AdvertisementAls u genieten van het kijken naar de wereld gaat door, dan is een rij-job kan de juiste carrière voor u. Sommigen rijden banen zijn meestal solitair inspanningen, met uren besteed aan autosnelwegen en wegen ver van huis. Andere banen kunnen houden u in uw lokale gemeenschap, waardoor leveringen of mensen veerponten van luchthavens naar wijken. Enkele veel voorkomende rijden banen zijn vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur, buschauffeur en koeriersdiensten.

Vrachtwagenchauffeur

Er zijn verschillende soorten van de truck duiken banen, waarvan vele vereisen dat u licentie een commercieel bestuurder (CDL) te verkrijgen. Over-the-road of lange-afstandsvluchten drivers werken grote vrachtauto's, zoals 18-wielers, en vaak reizen tussen staten. Long-haul bestuurders kunnen weg van huis wekenlang in een tijd en worden soms gecombineerd met een andere bestuurder dus er is geen down-time in het leveren van items.

Pick-up en levering drivers, ook wel bekend als de lokale bestuurders, werken middelgrote vrachtwagens en werken meestal binnen een specifieke geografische locatie, in plaats van kruising staat lijnen. Ze zijn primair verantwoordelijk voor het leveren van producten aan klanten en klanten, en ze hebben meer face-to-face interactie dan lange-afstandsvluchten chauffeurs. Gevaarlijke stoffen drivers hebben een CDL en een gevaarlijke materialen goedkeuring aan zware vrachtauto's, met inbegrip van tankwagens die gevaarlijke stoffen vervoeren bedienen. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics vermeld in de 2009 jaarlijkse gemiddelde salaris van een heavy-vrachtwagenchauffeur als $ 37.730.

Taxi chauffeur

Taxichauffeurs vervoeren passagiers tussen locaties en zijn vaak te vinden in hotels en luchthavens. Als taxichauffeur, je bent meestal toegewezen aan een specifieke auto te nemen voor een verschuiving. Je bent vaak verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het voertuig. Tarieven worden bepaald door een meter of soms door een vast tarief. Taxichauffeurs werken over het algemeen voor een bedrijf, maar er enige onafhankelijk eigendom taxi's ook. Er zijn geen algemene onderwijs eisen voor een taxichauffeur, hoewel de meeste bedrijven de vergunning van een chauffeur of een CDL met een passagier goedkeuring vereist. De 2009 jaarlijkse gemiddelde salaris van een taxichauffeur was $ 21,960, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics.

Buschauffeur

Buschauffeurs ophalen en afzetten passagiers op aangewezen locaties, en vooral werken voor school systemen of grootstedelijke doorvoer autoriteiten, hoewel gespecialiseerde buschauffeurs in dienst zijn van resorts en overheidsinstellingen. Als een buschauffeur, kan uw voertuig variëren van een kleine 10- of 15-persoons bus naar een full-size bus die 100 passagiers kan vervoeren. Public-transit buschauffeurs kan nodig zijn om tickets te verkopen en het verzamelen van gerechten, interactie met klanten over de verschillende routes, aanwijzingen geven en helpen passagiers gehandicapten op het voertuig.

Bus veiligheid is belangrijk plicht van een buschauffeur, vooral voor schoolgaande buschauffeurs, die zich bezighouden met kleine kinderen op een dagelijkse basis. Om een ​​buschauffeur te worden, moet u een CDL met een passagier en de school-bus goedkeuring Afhankelijk van uw werkgever te verkrijgen, kan u ook een trainingsprogramma ondergaan. Met ingang van 2009, het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics aangegeven dat de school -bus bestuurders verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 27.400, en het openbaar vervoer drivers verdiende $ 34.180.

Koerier

Koeriers transport van producten en andere items van de ene locatie naar de andere en worden het meest gebruikt door bedrijven zoals Federal Express en UPS, hoewel kleinere particuliere bedrijven bieden ook soortgelijke diensten. De meeste koeriers gebruiken bedrijf bestelwagens of kleine vrachtwagens in hun dagelijks werk, maar sommige vereisen dat u gebruik van uw eigen auto in ruil voor gas vergoeding. Als je in dienst bent bij een groot bedrijf, je meestal komen tot een magazijn locatie, laad je de leveringen voor de dag en begin uw route. Kleinere bedrijven kunnen koeriers te sturen op de individuele runs en hebben ze terug te keren naar een kantoor om te wachten op een andere pick-up en levering. Sommige bedrijven kunnen vereisen dat u een CDL te krijgen, maar veel vereisen slechts een geldig rijbewijs en schoon rijden record, en zorgen voor de nodige training. Met ingang van 2009, koeriers had een mediane jaarsalaris van $ 23.770, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics.

Share This Post