Index / Careers & Work / Welke soorten banen Gebruik Cryptography?

Share This Post

Careers & Work

Welke soorten banen Gebruik Cryptography?

Cryptografie is de encryptieapparatuur en ontcijfering van berichten in geheime code. Cryptografen of cryptologists, niet alleen werken voor de overheid organisaties. Codeurs kan ook werken voor andere organisaties, zoals particuliere organisaties en

AdvertisementCryptografie is de encryptieapparatuur en ontcijfering van berichten in geheime code. Cryptografen of cryptologists, niet alleen werken voor de overheid organisaties. Codeurs kan ook werken voor andere organisaties, zoals particuliere organisaties en non-profit organisaties die code breakers nodig hebben om verborgen informatie te vinden - en te voorkomen dat mensen het hacken van hun computersystemen. Relatedly, zijn sommige deskundigen pleiten dat wachtwoorden worden afgeschaft voor een cryptografie-gebaseerde log-on systeem dat niet afhankelijk is van ezelsbruggetjes.

Informatie Technologie

Informatietechnologie bedrijven zoeken naar codeurs met de informatica en de programmering ervaring, samen met intense wiskundige vaardigheden. Codeurs worden ingehuurd om ervoor te zorgen dat geen slechte code intoetst de computer servers die potentieel de productiviteit van de onderneming zou kunnen schaden.

National Security Agency

De Verenigde Staten National Security Agency (NSA) huurt cryptologists naar verborgen boodschappen in de informatie van de inlichtingendiensten te verzamelen vinden. Cryptologists ziften door middel van informatie, op zoek naar codes en terugkerende thema's - en uiteindelijk verborgen boodschappen te vinden. Een andere taak van de NSA heeft haar eigen berichten code te sturen naar andere instanties, of contraspionage te sturen, om vijanden of andere landen proberen te bespioneren de VS Bovendien werpen, heeft de NSA het GOS, die het Centrum voor gemaakt informatieve Veiligheid, stelt een agentschap tot betere en veiligere manieren om berichten te snel aan de leden in de VS en het buitenland te sturen te vinden.

militaire Cryptografen

Militairen in actieve dienst cryptografen besteden implementaties ontcijferen berichten dat de militaire inlichtingendienst specialisten te verzamelen. Ze berichten coderen ook te sturen naar andere bases, ervoor te zorgen dat de vijandelijke troepen kan niet de codes die ze maken te breken.

Private Sector Cryptografen

Private sector cryptografen zoeken naar manieren om berichten te coderen in hun kring voor zakelijke doeleinden om andere mensen te sturen, en kan ook werken als de overheid aannemers. Bedrijven als Cisco en Qualcomm hebben cryptografie afdelingen die werken aan de veiligheid van internet en geheime informatie te verspreiden.

Share This Post