Index / Kunst en Vermaak / Welke soort verf kan je gebruiken op een polyurethaan behandelde oppervlak?

Share This Post

Kunst en Vermaak

Welke soort verf kan je gebruiken op een polyurethaan behandelde oppervlak?

Elk type verf is geschikt voor gebruik op een polyurethaan behandelde oppervlak zolang het oppervlak voorbehandeld, vooraf. Geen type verf zal vasthouden aan slecht voorbereid polyurethaan oppervlakken. Onjuist voorbereiding zal uiteindelijk leiden t

AdvertisementElk type verf is geschikt voor gebruik op een polyurethaan behandelde oppervlak zolang het oppervlak voorbehandeld, vooraf. Geen type verf zal vasthouden aan slecht voorbereid polyurethaan oppervlakken. Onjuist voorbereiding zal uiteindelijk leiden tot het falen te schilderen in de manier van chippen en peeling.

schuren

Doe-het-zelvers moet het polyurethaan met 120 schuurpapier, voorafgaand aan het aanbrengen schuren, primer en verf hechting te bevorderen.

grondverf

Verf zal niet houden aan behandelde oppervlakken polyurethaan, tenzij ze worden gevuld. Op water gebaseerde latex en acryl latex primers zijn niet geschikt voor het conditioneren polyurethaan. Applicators moet een kwaliteit op olie gebaseerde primer die compatibel zijn met watergedragen verven is te gebruiken. Benjamin Moore's Fresh Start, Cover Stain Zinsser en Sherwin Williams Prep Rite zijn allemaal geschikt voor het bekleden van polyurethaan.

Acryllatexverf

Acryllatexverf geschikt grondlakuitvoering uitwendige polyurethaan behandelde oppervlakken die niet worden gedwongen om grote hoeveelheden dwang verdragen.

Oliebasis Enamel

Op olie gebaseerde lakken zijn ideaal voor polyurethaan behandelde oppervlakken die in aanwezigheid van dwang veerkrachtig moeten blijven.

Acrylic Enamel

Acrylaat emaille zijn ideaal voor doe-het-zelvers die de duurzaamheid aangeboden door olie gebaseerde email wenst, maar wil de onaangename dampen te vermijden.

Share This Post