Index / Tuin / Welke planten Japanse Kever eten?

Share This Post

Tuin

Welke planten Japanse Kever eten?

De universiteit van Kentucky's College van Landbouw beschrijft de Japanse Kever als de "meest verwoestende plaag van stedelijke landschap planten in het oosten van de Verenigde Staten." Omdat de kevers per ongeluk in 1916 werd voorgesteld aan Ne

AdvertisementDe universiteit van Kentucky's College van Landbouw beschrijft de Japanse Kever als de "meest verwoestende plaag van stedelijke landschap planten in het oosten van de Verenigde Staten." Omdat de kevers per ongeluk in 1916 werd voorgesteld aan New Jersey, zijn de aanhoudende plagen ravage gesloopt op meer dan 300 soorten planten in de VS Minder dan een ½-inch lang, deze glimmende groene kevers met koperachtige-bruine vleugels leiden tot schade aan zowel als volwassenen en in hun grub podium.

rozen

Japanse kevers zijn zeer aangetrokken tot rozen. Volgens de Universiteit van Vermont Extension, rozen vaak 'in overvloed in of in de buurt locaties optimaal voor het leggen van eitjes en larven te overleven. " De meeste soorten rozen zijn gevoelig voor besmetting. De kevers worden aangetrokken door de rozengeur en bladeren, knoppen en bloemen te eten. De Easy Garden Care website raadt snijden knoppen in begin juni en hen te laten bloeien binnen om kever schade te voorkomen.

American Linden

De Amerikaanse Linden boom, of Tilia Americana, is inheems in oostelijk Noord-Amerika. Japanse kevers graag linden bladeren te eten. Lindens zijn ook gevoelig voor ongedierte zoals bladluizen, boren, bladmineerders en een weegschaal. Behandel linden besmettingen met een biologische insecticide zoals melkachtig spore. Milky spore of de sporen van de bacterie Bacillus popillae, teisteren Japanse kever larven en ervoor zorgen dat ze uit te sterven. Milky spore bouwt in de bodem meer dan twee tot vier jaar en is het meest effectief indien toegepast community-breed.

Amerikaanse laurier

De sassafras of Sassafras albidum boom, is inheems in het oosten van de VS en is vooral lekker aan de Japanse kever. De kever wordt beschouwd als de belangrijkste plaag. Biologische insecticiden zoals aaltjes kan helpen bij het controleren sassafras besmettingen. Nematoden, of microscopische rondwormen, actief op zoek naar Japanse kever larven en te enten ze met bacteriën die fatale bewijst.

Noorse esdoorn

De Noorse esdoorn of Acer platanoides, is inheems in Europa, maar is goed gevestigd in de Verenigde Staten de Japanse kevers als snack op donkergroene bladeren van de boom. Japanse kever parasitaire aandoeningen kan worden bediend met toepassingen van Bacillus thuringiensis of Bt, een van nature voorkomende bacteriën die giftig zijn voor kever larven. Toepassen Bt de grond rond aangetaste bomen.

Japanse Esdoorn

De Japanse esdoorn of Acer palmatum, is relatief resistent zijn tegen andere plagen, maar is een favoriet van de Japanse kever. Besmettingen kan worden bediend met de invoering van een natuurlijke parasiet zoals Tiphia vernalis, een sluipwesp. Hoewel het onschadelijk voor andere tuin wezens, Tiphia vernalis legt haar eieren op kever larven en larven zal uiteindelijk verslinden haar grub gastheer.

druiven

Druiven planten zijn bijzonder gevoelig voor de Japanse kevers. Kevers liever wijnstokken met gladde, dunne bladeren als Frans hybride. Aangetaste bladeren verdorren en vallen, wat kan ontbladeren en verwonden planten. Voor low-level besmettingen, handpick de kevers af te bladeren in de ochtend als ze minder actief. Als besmettingen zijn ernstig, spot uit te voeren behandelingen met insecticiden met malathion, permethrine of carbaryl.

pruimen

Japanse kevers vinden bomen in de soort Prunus, algemeen bekend als pruimen, erg lekker. Hoewel kevers de bladeren van de volwassen, gevestigde pruim bladeren algemeen geen schade, kunnen ze fruit gewassen te vernietigen. A 2007 "Chicago Tribune" artikel aanbevolen "zwevende rij dekt" om de kevers te bestrijden. Deze covers zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal waarmee de zon en de lucht te passeren, maar houdt kevers uit.

Share This Post