Index / Tuin / Welke planten hebben THC in hen?

Share This Post

Tuin

Welke planten hebben THC in hen?

THC, ook bekend als Delta-9-tetrahydrocannabinol, is een psychoactieve stof die alleen binnen de marihuana plant. De marihuana plant, of cannabis, bevat meer dan 60 individuele cannabinoïde verbindingen; echter, heeft slechts een THC psychoactieve ef

AdvertisementTHC, ook bekend als Delta-9-tetrahydrocannabinol, is een psychoactieve stof die alleen binnen de marihuana plant. De marihuana plant, of cannabis, bevat meer dan 60 individuele cannabinoïde verbindingen; echter, heeft slechts een THC psychoactieve effect bij inname. Hoewel marihuana is een Schedule I drug in de Verenigde Staten, met ingang van 2010, hebben 14 staten en het District of Columbia medische marihuana goedgekeurd voor gebruikers met chronische ziekten.

marijuana History

Marihuana is de enige fabriek in de wereld met het THC-verbinding. Het gebruik van marihuana gaat terug tot 6000 voor Christus in China, waar de zaden van deze plant werden gebruikt voor voedsel. Time Magazine stelt dat marihuana is gebruikt voor medicinale doeleinden sinds 2737 voor Christus; echter, heeft elk geregistreerd beschaving cannabis voor medicinale en andere doeleinden gebruikt.

groeiende Informatie

Cannabis kan worden gekweekt in vrijwel elk type klimaat, die heeft geleid tot een van de vele straatnamen, onkruid. Marihuana planten komen bij mannelijke en vrouwelijke ontwerpen. De vrouwelijke marihuana planten bloeien bloemknoppen, waar de hars klieren maken THC als de bloem niet wordt bestoven door mannelijke planten. Man marihuana planten worden vaak gebruikt voor hennep, een sterke industriële bijproduct van de marihuana plant. Marihuana kan buiten ook worden geteeld als in indoor groeien huizen; De potentie van THC in de gebouwde installatie is direct gerelateerd aan de hoeveelheid zonlicht de plant krijgt en de grondsoort en wanneer de bloemknoppen geoogst.

Wat is THC

Delta-9-tetrahydrocannabinol THC, de belangrijkste actieve verbinding binnen marihuana en reageert in het lichaam door te binden aan receptoren in de hersenen cannabinoïde. Sommige van de gemeenschappelijke effecten van de inname van marihuana omdat dat THC direct met het centrale zenuwstelsel en, indien ingebracht in de hersenen releases een neurotransmitter norepinefrine. Tijdens deze actie de hersenen vergroot gedachten en lichamelijke gewaarwordingen, waardoor adrenaline tot een euforische ervaring te creëren vrijgeven. Medisch gezien THC wordt gevonden om ontspanning te bevorderen, vermindering van pijn en verhoging van de eetlust bij kankerpatiënten / AIDS-patiënten.

Share This Post