Index / Onderwijs / Welke mate heb je nodig om een ​​atletische directeur worden?

Share This Post

Onderwijs

Welke mate heb je nodig om een ​​atletische directeur worden?

Athletic bestuurders, of advertenties, zijn middelbare school of postsecondary beheerders verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het toezicht op de campus atletische programma. Entry-level AD posities wanneer zij ten minste een bachelor's degree, m

AdvertisementAthletic bestuurders, of advertenties, zijn middelbare school of postsecondary beheerders verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het toezicht op de campus atletische programma. Entry-level AD posities wanneer zij ten minste een bachelor's degree, maar de meeste plaatsen de vraag op zijn minst een master's en relevante ervaring.

noodzakelijke Scholing

Voor een middelbare school post, moet u mogelijk een lesbevoegdheid in aanvulling op een bachelor's degree hebben. Een Bachelor of Science in de sport management is de beste achtergrond voor AD banen. Programma's zoals die door de University of Southern Mississippi leren studenten over de fundamentele ethische, marketing en juridische problemen in de sport administratie. Voor AD banen die een graduaat vereist, wordt een master in de sport administratie voorkeur. Master programma's richten zich op ethiek, wettelijke eisen, human resource management en sport overheid, voortbouwend op de algemene bachelor's degree basis met meer specifieke, graduate-level cursussen. Sommige, zoals het programma via Ohio University, de studenten in staat belangrijke mogelijkheden om te netwerken met professionals uit de industrie en leiden in de richting van een Nationaal Interscholastic Athletic Administrators Association certificering. Positie aankondigingen mag geen sport administratie belangrijke voorwaarde opgeven, zodat een graad in de sport opleiding, onderwijs of algemeen management die geschikt is voor een AD carrière kunnen zijn.

Share This Post