Index / Bedrijf / Welke kwalificaties heb je nodig hebt om een ​​System Engineer?

Share This Post

Bedrijf

Welke kwalificaties heb je nodig hebt om een ​​System Engineer?

Systeemingenieurs combineren principes van mechanische, industriële materialen en andere vormen van engineering tot een ontwerp dat aan een specifieke behoefte voor een klant ontwikkelen. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics voorspelde dat de b

Advertisement

Systeemingenieurs combineren principes van mechanische, industriële materialen en andere vormen van engineering tot een ontwerp dat aan een specifieke behoefte voor een klant ontwikkelen. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics voorspelde dat de behoefte aan ingenieurs in de minder vaak voorkomende specialiteiten zoals systems engineering zou toenemen met ongeveer 7 procent ten opzichte van 2008 tot 2018.

Onderwijs

Binnenkomst in het gebied van systems engineering vereist een minimum van een bachelor's degree. De Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology zorgt voor goedkeuring van systems engineering programma's in de Verenigde Staten. Met ingang van maart 2011, 13 hogescholen aangeboden geaccrediteerde opleidingen in de specialiteit: de Air Force Institute of Technology, de Universiteit van Arkansas in Little Rock, Case Western Reserve University, George Mason University, Lehigh University, Oakland University, de University of Pennsylvania, Washington Universiteit, de Universiteit van Virginia en de United States Air Force, Military and Naval Academies. Sommige potentiële system engineers kunnen ervoor kiezen om een ​​diploma te krijgen in een verwant gebied van engineering, zoals de machinebouw. Deze studenten over het algemeen compleet ontwerp projecten en neem keuzevakken die betrekking hebben op systems engineering om zich voor te bereiden op hun loopbaan, terwijl op de universiteit.

Licentie

System engineers moet een licentie krijgen van hun staten om advies en ontwerp diensten aan het publiek. De licentie voor een systems engineer staat bekend als de professionele engineering aanwijzing. Elke staat creëert zijn eigen set van criteria om te bepalen welke kandidaten de aanwijzing ontvangen. Staten vergen doorgaans system engineers een onderzoek ontwikkeld door de Nationale Raad van de examencommissie voor Techniek en landmeetkunde passeren. Het onderzoek duurt tot acht uur en bestaat uit 80 meerkeuzevragen.

certificaat

Alle systemen ingenieurs hebben de mogelijkheid om vrijwillige certificering na te streven door middel van de International Council on Systems Engineering (INCOSE). Sommige werkgevers de voorkeur aan systemen ingenieurs die deze referenties dragen of hun huur te beperken tot dergelijke personen te huren. De INCOSE biedt vier primaire vormen van certificering, elk met zijn eigen ervaring en opleidingseisen. Kandidaten voor een van de INCOSE certificeringen moet een schriftelijk examen. Hoger niveau certificeringen vereisen ook ingenieurs om professionele referenties te leveren.

Andere vereisten

Sommige toezichthoudende of lood ontwerp banen in systems engineering vereisen extra scholing, zoals een master's in het veld. Engineers die willen systems engineering te leren moet over het algemeen het bezit van een doctoraat in de engineering. Om de ontwerpen die worden gebruikt om systemen voor het testen en implementeren ontplooien, system engineers hebben de mogelijkheid om computer-aided opstellen software evenals kennis van de fysica, rekening, meetkunde en mechanica te gebruiken. System engineers componeren vaak rapporten waarin de functie van de ontwerpen die ze maken, waarvoor schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Share This Post