Index / Ambachten / Welke hulpmiddelen heb ik nodig voor het maken van sieraden?

Share This Post

Ambachten

Welke hulpmiddelen heb ik nodig voor het maken van sieraden?

Bij de beslissing om te beginnen met het maken van sieraden als een hobby of een bedrijf, wilt u er zeker van zijn heb je alle tools die je nodig hebt. Er zijn verschillende tools die nodig zijn voor verschillende soorten sieraden maken, zoals kralen

AdvertisementBij de beslissing om te beginnen met het maken van sieraden als een hobby of een bedrijf, wilt u er zeker van zijn heb je alle tools die je nodig hebt. Er zijn verschillende tools die nodig zijn voor verschillende soorten sieraden maken, zoals kralen, draad het verpakken, metaal stampen en basic metaalbewerking. Als je een beginner bent, beginnen simpel en werk je weg tot meer geavanceerde sieraden maken methoden zoals u praktijk en ervaring op te doen.

Tang

Tang zijn een noodzaak voor eenvoudige sieraden projecten zoals kralen en draad wikkelen. U kunt worden verrast om te leren hoe veel soorten tangen er zijn. Wanneer u voor het eerst beginnen met het maken van sieraden, wil je goede paren van ronde neus tang en ketting-tang voor het maken van loops, het openen en sluiten van jump ringen en andere elementaire-sieraden maken technieken.

snijders

Een goede kniptang is ook essentieel voor elk kralen of draad sieraden project. Er zijn een verscheidenheid van draadscharen die er zijn voor uiteenlopende toepassingen. U wilt draadsnijders dat de maximale spoorbreedte van draad die u wilt gebruiken te snijden te kiezen; de maximale overdruk moeten worden vermeld op de verpakking van de messen. Terwijl u kunt kopen draadscharen voor minder dan $ 10, je een goede, stevige pair nodig als u van plan bent regelmatig gebruik ervan.

Metaal werk

Instrumenten die worden gebruikt voor de metaalbewerking, zoals een bankje blok, piercing zag en bladen, bank pin, naald-bestanden, Emery papers, high-speed roterende gereedschap en boren, metaal perforator, metalen stempels en een bal-peen hamer. Deze tools krijgt u door middel van beginner "cold connections" (geen warmte betrokken) metaalbewerking projecten.

soldering

Voor projecten zoals het maken van sterling zilveren ringen of sluiten van jump ringen, moet u hulpmiddelen voor het solderen. Deze omvatten een soldeerbout, zaklamp, vuursteen, solderen chips, flux en een elektrische kookpot voor beitsen (schoon uit resten). Als je een beginner tot het solderen, wordt voorgesteld u een cursus te nemen aan de basisprincipes van het solderen of pick-up een instructie boek of DVD om het proces uit te leggen. Bij gebruik van een zaklamp, moet u een veiligheidsbril en werkkleding in een goed geventileerde ruimte.

Andere-sieraden Gereedschap

Afgezien van basis-sieraden maken van gereedschappen, zijn er anderen die een beetje duurder, maar dat kan u helpen met meer geavanceerde projecten, en speciale tools die bepaalde technieken eenvoudiger te maken. Overweeg het toevoegen van een mal, metalen bestanden, ring doorn, krimptang, kralen knotter, kralen ruimer, ringetje maker en kralen meter om uw sieraden maken benodigdheden.

Share This Post