Index / Persoonlijke financiën / Welke eisen heb je nodig om een ​​paspoort?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Welke eisen heb je nodig om een ​​paspoort?

Reizen naar het buitenland kan zowel stimulerend en uitputtend zijn. Naast de besparing en planning u in de reis hebben gezet, moet u een paspoort en zelfs een visum in de meeste gevallen te verwerven. De overheid vraagt ​​veel van de documentatie om

AdvertisementReizen naar het buitenland kan zowel stimulerend en uitputtend zijn. Naast de besparing en planning u in de reis hebben gezet, moet u een paspoort en zelfs een visum in de meeste gevallen te verwerven. De overheid vraagt ​​veel van de documentatie om een ​​paspoort te geven en het is best gedaan maanden van tevoren van uw reis gezien het proces kan enkele weken duren.

volwassen Application

De aanvraagprocedure moet worden gedaan in persoon voor de eerste keer aanvragers, wier paspoort is verloren of gestolen, of die paspoorten meer dan 15 jaar geleden uitgegeven. Je moet invullen van een DS-11 "Aanvraag voor een Paspoort van de VS" vorm, maar niet te ondertekenen totdat de paspoort-agent helpen u aangeeft dat u dit te doen. U moet een bewijs van Amerikaanse staatsburgerschap te tonen via een geboorteakte, naturalisatie certificaat of bewijs van burgerschap. Een andere vorm van de huidige identificatie is nodig in de vorm van een door de staat uitgegeven identiteitsbewijs, rijbewijs, militaire identiteitskaart of overheid identificatiekaart samen met een fotokopie van beide zijden van deze identificatie op 8 1/2-by-11 inch papier. Ook voorzien van een 2-bij-2 inch kleuren pasfoto die voldoet aan alle eisen. Ten slotte moet u uw paspoort inschrijfgeld te betalen.

Minderjarigen 16 en 17 Years Old

Een paar bijzondere eisen gelden voor minderjarige kinderen van 16 of 17 jaar oud zijn om de identiteit vast te stellen. Zij moeten toepassen in eigen persoon met hun ouder of voogd aanwezig. In aanvulling op het ingevulde maar unsigned DS-11 formulier, moet het kind of de ouder huidige identiteitsbewijs met foto te voorzien, samen met de regelgeving pasfoto en betaling van het recht. Ook kan paspoortaanvraag van een minderjarige niet worden aanvaard zonder toestemming van de ouders.

minderjarige kinderen

Minderjarigen onder de leeftijd van 16 hebben ook een paar extra benodigde documenten om zijn identiteit vast te stellen. De universele vereiste items zijn onder andere DS-11 formulier, pasfoto en betaling van het recht. Om de identiteit van het kind vast te stellen een geboorteakte, moet bewijs van staatsburgerschap of naturalisatie certificaat worden gepresenteerd. Een geboorteakte binnenlands of buitenlands, verslag van de geboorte aan boord, adoptie decreet of een gerechtelijk bevel betreffende het gezag of voogdij stelt de relatie tussen het minderjarige kind en de ouder of voogd, volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Beide ouders of verzorgers moet aanwezig zijn om hun huidige identificatie te voorzien, samen met toestemming voor het paspoort van de minderjarige kind zijn. Als één van de ouders niet aanwezig kunnen zijn, wordt een notariële kopie van de schriftelijke toestemming, samen met de foto kopie van de huidige identificatie van de afwezige ouder worden aanvaard.

No-Fee Exception

Een paar omstandigheden zorgen voor burgers van de VS om een ​​no-fee paspoort te verwerven. Als u naar het buitenland reist namens de overheid, met een echtgenoot of ouder die op reis is vertegenwoordiger van de Amerikaanse regering, of een familielid die in dienst is overleden aan de militaire Verenigde Staat te eren, dan kunt u een aanvraag voor een no-fee paspoort . Dit type paspoort wordt alleen afgegeven door en door middel van militaire, Department of State, Peace Corps of andere federale overheidsinstelling. Een dergelijk paspoort mogen alleen worden gebruikt in dienst van de overheid Verenigde Staten als officiële taken en nooit voor persoonlijk gebruik, waarschuwt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Share This Post