Index / Careers & Work / Welke documenten heb je nodig om bij het leger?

Share This Post

Careers & Work

Welke documenten heb je nodig om bij het leger?

Deelnemen aan het leger is een levensveranderende beslissing die opent een verscheidenheid van loopbaankeuzes. Maakt niet uit wat tak van de militairen die u werven in - Marine, Landmacht, Marine, Luchtmacht of Coast Guard - ervoor zorgen dat u alle

AdvertisementDeelnemen aan het leger is een levensveranderende beslissing die opent een verscheidenheid van loopbaankeuzes. Maakt niet uit wat tak van de militairen die u werven in - Marine, Landmacht, Marine, Luchtmacht of Coast Guard - ervoor zorgen dat u alle vereiste documenten in de hand tijdens de aanvraagprocedure om vertragingen te voorkomen.

Documenten die nodig zijn tijdens Military Application Process

Benodigde documenten voor alle takken van de militairen onder meer een middelbare school diploma, hbo-opleiding en transcripties (voor de officier posities), nationaliteit of naturalisatie certificaat, medische dossiers, eerder werk geschiedenis, meerdere karakter referenties en documenten in verband met eerdere juridische of strafrechtelijke kwesties. Let op, de Air Force zal een GED aanvaarden met tenminste 15 college credits in plaats van een middelbare school diploma. Andere documenten die nodig kunnen zijn ook uw geboorteakte, huwelijksakte, de lijst van vooraf adressen, informatie over eventuele reizen in het buitenland, evenals uw paspoort. Daarnaast zal de recruiter moet een kopie van zowel uw rijbewijs en sociale zekerheid kaart te maken.

Share This Post