Index / Cars / Welk type olie Heeft een Chevy Tracker 5 Speed ​​Transmission Take?

Share This Post

Cars

Welk type olie Heeft een Chevy Tracker 5 Speed ​​Transmission Take?

Een Chevrolet Tracker vijfversnellingsbak is gevuld met veel bewegende tandwielen en andere componenten. Door deze constante beweging, de overdracht vereist een speciaal smeermiddel. Chevrolet adviseert slechts één type transmissieolie voor de Tracke

Advertisement

Een Chevrolet Tracker vijfversnellingsbak is gevuld met veel bewegende tandwielen en andere componenten. Door deze constante beweging, de overdracht vereist een speciaal smeermiddel. Chevrolet adviseert slechts één type transmissieolie voor de Tracker vijfversnellingsbak.

Type

Chevrolet adviseert alleen synchromesh transmissie vloeistof voor de Tracker vijfversnellingsbak. Deze is verkrijgbaar bij veel onderdelen winkels, of u kunt bij de dealer de aankoop van de General Motors merk.

hoedanigheid

Aanbrengen van de juiste hoeveelheid vocht in de vijfversnellingsbak is bijna net zo belangrijk als het juiste type. Vierwielaandrijving Trackers vereisen 1.6 liter vloeistof, terwijl twee-wheel drive versies hebben een 2,0-liter capaciteit.

intervallen

Om de handgeschakelde transmissie schoon en de vloeistof vers te houden, de handmatige transmissie vloeistof moet periodieke vervanging. GM beveelt vervanging van deze vloeistof op elke 30.000 mijl.

Wissels

Er zijn veel verschillende merken van de handgeschakelde transmissie vloeistof naast het merk GM. Zolang de fles synchromesh transmissie vloeistof "voldoet minimaal General Motors trooischrift 998.564," is een aanvaardbaar alternatief.

Share This Post