Index / Tuin / Weeping Cherry Tree Problemen

Share This Post

Tuin

Weeping Cherry Tree Problemen

Het huilen kersenbomen kunnen schoonheid en gratie te brengen aan een landschappelijke omgeving. Samen met die elegantie kunnen een aantal problemen komen. Goed onderhoud kan voorkomen dat de meeste problemen van steeds ernstige aandoeningen. Het kie

AdvertisementHet huilen kersenbomen kunnen schoonheid en gratie te brengen aan een landschappelijke omgeving. Samen met die elegantie kunnen een aantal problemen komen. Goed onderhoud kan voorkomen dat de meeste problemen van steeds ernstige aandoeningen. Het kiezen van de juiste locatie kan andere problemen te verlichten.

insecten

Bladluizen, boren, tent rupsen en schalen zijn gemeenschappelijke insecten invloed huilen kersenbomen. Japanse kevers kunnen aanzienlijke schade aanrichten. Sommige schade veroorzaken, dat is niet meer dan cosmetisch, terwijl anderen veroorzaken gezondheidsproblemen.

ziekten

Meeldauw, zwarte knoop, bladvlekkenziekte en takje kankers behoren tot de meest voorkomende ziekte om naar te kijken in huilen kersenbomen. Grauwe schimmel, Verticillium verwelkingsziekte en houtrot zijn andere ziekten die van invloed kunnen huilen kersen. Verlies van bladeren kunnen ernstiger zijn als ziekten ernstig worden, waardoor de boom verder kunnen benadrukken.

Milieu

Droge omstandigheden kan een huilende kers boom, die de weg voor ziekten en plagen te vallen effent benadrukken. Omgekeerd, grond die te nat is kan roots verdrinken. De vruchten, hoewel oneetbaar voor de mens, trekken veel vogels. Afhankelijk van de locatie van de structuur, kan de vogel uitwerpselen problematisch zijn.

Share This Post