Index / Huis / Waterstofperoxide en Pond Algen

Share This Post

Huis

Waterstofperoxide en Pond Algen

Vijver algen, een kolonie van microscopische planten die groeien in stilstaand water, kan de esthetische kwaliteit van een tuinvijver te vernietigen en schade aan zowel de wilde dieren en andere waterplanten. Zeggenschap over een dergelijke een plaag

AdvertisementVijver algen, een kolonie van microscopische planten die groeien in stilstaand water, kan de esthetische kwaliteit van een tuinvijver te vernietigen en schade aan zowel de wilde dieren en andere waterplanten. Zeggenschap over een dergelijke een plaag is belangrijk voor iedereen met een decoratieve vijver. Algen kunnen controleren door chemische middelen of meer natuurlijke methoden, zoals het gebruik van waterstofperoxide houden.

algen accumulatie

Algen kunnen groeien in een tuinvijver omwille van verschillende redenen, met inbegrip van de blootstelling aan te veel zonlicht, verhoogde nitraat en fosfaat niveaus, stilstaand water zonder filtratie, aanwezigheid van rottend materiaal, of een gebrek aan andere waterplanten.

Waterstof peroxide

Waterstofperoxide is een natuurlijk voorkomende vloeistof Soortgelijke water maar die twee moleculen van waterstof en twee zuurstof. Waterstofperoxide is lang gebruikt als een ontsmettingsmiddel tegen bacteriƫn, virussen en schimmels vernietigen.

natuurlijke Algaecide

Het gebruik van waterstofperoxide in een vijver om algenbloei te verwijderen is een natuurlijke en veilige methode om algen plagen beheersen en ander onderwaterleven in de vijver. Chemische algicide, anderzijds, te vernietigen zonder onderscheid leven en kunnen beschadigen of doden vissen en andere planten.

Werkwijze

Een mengsel van 35 procent waterstofperoxide kan vanaf elke levering vijver winkel worden verworven. Het zal doden de meeste algen besmettingen bij in een vijver gegoten. Vergeet niet om de vijver te volgen, als een plotselinge afsterven van algen het zuurstofgehalte in het water zal leiden tot aanzienlijk dalen.

Barley Straw

Onderzoekers van de Iowa State University geleerd dat de behandeling van een vijver met gerst stro of gerstestro extract kan waterstofperoxide produceren van nature, te voorkomen dat de groei van algen en geurtjes aanzienlijk verminderen.

Share This Post