Index / Huis / Waterbed Fill & Drain Kit Instructies

Share This Post

Huis

Waterbed Fill & Drain Kit Instructies

Waterbedden hebben een blaas die het water vasthoudt en ligt op een verwarmingselement om het water te verwarmen tot een aangename temperatuur. meer water toe te voegen aan de blaas maakt het steviger en meer ondersteunend. Het verminderen van de hoe

AdvertisementWaterbedden hebben een blaas die het water vasthoudt en ligt op een verwarmingselement om het water te verwarmen tot een aangename temperatuur. meer water toe te voegen aan de blaas maakt het steviger en meer ondersteunend. Het verminderen van de hoeveelheid water in de blaas maakt het bed zachter te slapen. Waterbed vul- en afvoer kits bevatten een pomp en adapters voor de blaas en de kraan. Waterbed kits zijn nodig om een ​​bed af te voeren om het te verplaatsen en vul het in een nieuw gebied, of onderhoud uit te voeren op de matras met chemicaliën om het water schoon te houden.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Tuinslang

aftappen

Schakel de waterbedverwarming uit om de elektrische aansluitingen te beschermen.

Verwijderen lagering aan het waterbed om de blaas.

Verwijder de dop en sluit aan de voet van de blaas. Druk luchtbellen in de blaas naar de afvoer en vulgat hen burp van het water in de blaas. Plaats de kit insert stekker in de afvoer en vullen gat.

Plaats een tang op een kraan beluchter in een nabijgelegen gootsteen. De beluchter is de ronde gedeelte aan de onderkant van de kraan waar water uitstroomt. Draai de tang tegen de klok in los te maken en verwijder de beluchter door deze recht uit te trekken.

Draai de kraan adapter uit de set op de kraan met de klok mee. Schroef de pompslang op de kraan adapter rechtsom.

Draai de onderzijde van de pomp naar de "afvoer" teken.

Plaats het vrouwelijke uiteinde van de tuinslang in een douche of gootsteen. Schroef het waterbed matras aan op het mannelijke uiteinde van de tuinslang. Schroef de adapter op de KFE insert in de blaas.

Zet de kraan aan de pomp en start uitzuigen water uit de blaas, door de tuinslang en uit de afvoer.

Zet de kraan uit na de blaas leeg is.

Vulling

Verbinden alle punten op dezelfde wijze als voor het afvoeren van het bed, zoals de tuinslang en de pomp.

Draai de draaiknop aan de onderzijde van de pomp "Fill".

Draai de kraan op om het water te laten uit de kraan om te reizen via de tuinslang en vul de blaas.

Zet de kraan uit wanneer de blaas vol is. Schroef de slang los van de aflaten en vullen gat op de blaas. Schroef de blaas plug en dop op de blaas.

Haal de pomp uit de kraan en de beluchter te vervangen door vast te schroeven op de klok mee met verstelbare tang.

Draai het waterbed verwarming aan en alle beddengoed vervangen.

Hints

Alleen zet een waterbed kachel op wanneer de blaas vol is. Te veel warmte in een blaas die niet volledig kan het rubber te breken of barsten.

Share This Post