Index / Huis / -Water Beschadigde Concrete Block Walls

Share This Post

Huis

-Water Beschadigde Concrete Block Walls

Kwel, condensatie en overstromingen veroorzaken beschadiging van het oppervlak en structurele schade aan zowel interieur als exterieur betonblok muren. Terwijl ernstige structurele schade presenteert direct gevaar, relatief goedaardige symptomen van

AdvertisementKwel, condensatie en overstromingen veroorzaken beschadiging van het oppervlak en structurele schade aan zowel interieur als exterieur betonblok muren. Terwijl ernstige structurele schade presenteert direct gevaar, relatief goedaardige symptomen van waterschade, zoals schimmelvorming, heden ernstige langdurige gezondheidsrisico's. Als je leert om muren te inspecteren en identificeren van de oorzaken van waterschade, kunt u met succes te repareren en herstellen van uw betonnen blok muur.

Kwel Vs. condensatie

Zowel kwel en condensatie oorzaak betonblok muren om te voelen of lijken nat. Seepage verwijst naar water dat door de wand van de andere kant terwijl condensatie verwijst naar water verzamelen op een muur door vochtige omstandigheden interior. Kwel kan ernstige lekkage veroorzaken of in gevaar brengen van de sterkte van de mortel die de betonblokken bindt terwijl condensatie veroorzaakt vaak beschadigingen van het oppervlak van muren blokkeren of stimuleert de groei van gevaarlijke schimmel. Je kunt testen voor kwel of condensatie door het hechten van een klein stukje aluminiumfolie aan de muur. Als water verzamelt aan de onderkant van de folie, je hebt kwel; als het water kralen op de buitenkant, je hebt condensatie.

bloei

Efflorescence is symptoom van water verdampen van het oppervlak van een blok muur's. Zoals water verdampt, laat zouten op het oppervlak van een blok in de vorm van een witte schilferige opbouw. Veel nieuwe muren ervaren uitslag al snel na de bouw. Efflorescentie is vaak een terugkerend probleem voor wanden in natte omstandigheden, zoals kelderwanden. U kunt de uitslag te verwijderen met stijve haren borstels, door zandstralen of met speciale reinigingsmiddelen. Echter, het schoonmaken alleen voorziet in een tijdelijke oplossing; efflorescentie zal optreden zolang vocht toelaat zouten om naar het oppervlak van de muur. Om terugkerende uitslag te repareren, moeten bouwers waterdichting problemen aan te pakken.

Structurele en beschadigingen van het oppervlak

Water veroorzaakt schade aan de structuur en deklagen een betonblok muur's. Structurele schade omvat gebarsten of losgemaakt mortel gewrichten en het verschuiven van blokken. Terwijl kwel meestal veroorzaakt schade aan mortel gewrichten, stichting drainage veroorzaakt meestal verschuiven en de muur beweging. Zonder goede drainage of verdichting hieronder wanden, kan de aarde beneden muur funderingen te regelen en ervoor zorgen dat de muren te bewegen. Beschadigingen van het oppervlak omvat gewoonlijk peeling en kraken deklagen, zoals verf en stucwerk.

Waterdichting en Drainage

U kunt waterdicht en drainage-oplossingen toe te passen, zowel tijdens de nieuwbouw of renovatie. Common waterdicht methoden omvatten de toepassing van Parge jassen, die thin-cementgebonden producten, rubber membranen, waterdicht verf of asfalt op basis van waterdichting verbindingen. Common drainage methoden zijn Franse riolering en afvoer tegels. De term Franse drain verwijst naar een met grind gevulde geul die het mogelijk maakt water te sijpelen naar de bodem en uit de buurt van een stichting of muur voet. Drain tegel is speciaal ontworpen, geperforeerde pijp die bouwers lag binnen de Franse drain loopgraven.

Share This Post