Index / Hobby's, Games & Toys / Water Babies Instructions

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Water Babies Instructions

Water Babies zijn levensechte poppen gevuld met water. Het water draagt ​​bij aan de realistische gevoel en biedt uren speeltijd - geen elektronica of gadgets nodig. Deze poppen werden voor het eerst geïntroduceerd in de markt in 1990. Twee maten zij

Advertisement

Water Babies zijn levensechte poppen gevuld met water. Het water draagt ​​bij aan de realistische gevoel en biedt uren speeltijd - geen elektronica of gadgets nodig. Deze poppen werden voor het eerst geïntroduceerd in de markt in 1990. Twee maten zijn beschikbaar: de oorspronkelijke Water Babies en pasgeboren Water Babies, die voor kleinere handen. De instructies om uw Water Babies up and running is eenvoudig - vul de pop met warm water en genieten.

Wat je nodig hebt

Warm water

Trechter

papieren handdoeken

Verwijder de Water van de baby's kleren voordat u begint te vullen met water. Dit zal een gemakkelijke toegang tot de klep op de rug van de pop toe te staan.

Plaats de pop op haar buik. Open de klep zich op de rug van de pop.

Steek het smalle uiteinde van de trechter in de klep. U hoort het los te breken zodra het op zijn plaats.

Vul het baby met warm water totdat deze helemaal vol. Het kan zijn dat "boeren" de baby om eventuele lucht te verwijderen om het volledig te vullen. Dit wordt gedaan door wrijven buik van de Water van de baby of terug naar het water te verdelen en verwijder alle lucht.

Verwijder de trechter en sluit de klep. Veeg het overtollige water met een papieren handdoek en zet de Water van de baby's kleren weer aan.

Hints

Ververs het water minstens een keer per maand om te voorkomen dat het water van het krijgen beschimmeld.

Laat de pop niet magnetron of plaats hem in de oven om het water te verwarmen.

Het vullen van de pop met zeer heet water zal de pop beschadigen, dus alleen warm water te gebruiken.

Share This Post