Index / Bedrijf / Wat zijn permanente fondsen in Government Accounting?

Share This Post

Bedrijf

Wat zijn permanente fondsen in Government Accounting?

Permanente fondsen worden beheerd door verschillende deelstaatregeringen voor verschillende doelen dienen. Sommige hold ontvangen inkomsten uit de verkoop of verhuur van de natuurlijke hulpbronnen van de staat, zoals gas en mineralen, terwijl anderen

Advertisement

Permanente fondsen worden beheerd door verschillende deelstaatregeringen voor verschillende doelen dienen. Sommige hold ontvangen inkomsten uit de verkoop of verhuur van de natuurlijke hulpbronnen van de staat, zoals gas en mineralen, terwijl anderen dienen ter ondersteuning van non-profit organisaties om hen te helpen hun taken, zoals de Rotary Foundation permanent fonds te bevorderen. The New Hampshire Gemeenschap Loan Fund is een permanent fonds dat haar kapitaal leningen aan projecten voor de gemeenschap, met inbegrip van kinderopvang en collectieve voorzieningen en het behoud van de werkgelegenheid en huisvesting te ondersteunen.

permanente fondsen

Permanente fondsen werden op grond van algemeen aanvaarde grondslagen als een middel om overheden te helpen met het beheer van bepaalde fondsen. Permanente fondsen kunnen dienen om geld te verdelen, zoals dividenden, of geld te genereren uit rente. Het doel en de eis van het fonds is om een ​​som geld te behouden als hoofdstad, en gebruik het om rente-inkomsten te genereren om betalingen voor een specifieke verplichting of uitkering te verstrekken. Een fonds kan ook worden aangemerkt als vaste als het gebruikt wordt om betalingen voor boekhoudkundige diensten in de richting van schenkingen van de overheid bediend begraafplaatsen of bibliotheken.

GASB Verklaring 34

De Governmental Accounting Standards Board of GASB, is geen overheidsinstelling, hoewel het beschikt over de bevoegdheid om boekhoudkundige normen voor staat en lokale overheden in de Verenigde Staten. GASB uitgegeven verklaring 34 met de richtlijnen van de overheid de boekhouding te verbeteren en dichter bij de normen van de boekhoudkundige praktijken in de particuliere sector. GASB verklaring 34 definieert het gebruik voor permanente fondsen in de regering de boekhouding, waarvoor geld in permanente middelen om legaal worden beperkt, wat betekent dat alleen de winst, niet principe, kan worden gebruikt om de overheid programma's te ondersteunen.

Fonds Voorbeelden

De Alaska Permanent Fund werd opgericht in 1976 door een staat grondwetswijziging. Het fonds dient om een ​​minimum van 25 procent van het inkomen van de staat van minerale lease-overeenkomsten, royalty verkoopopbrengst, betalingen minerale revenue-sharing te houden van de federale overheid en de bonus geld door de staat ontvangen. De omzet in het fonds is belegd in de publieke en private middelen te maken van een gediversifieerde portefeuille met een aanvaardbaar risico niveau. Gerealiseerde beleggingsopbrengsten kunnen worden gebruikt, en de meeste wordt betaald als dividend aan inwoners van Alaska die in aanmerking komen.

Alternate Uses

Sommige staten, zoals New Mexico, op zoek zijn naar hun permanente fonds als een potentiële bron van lenen. New Mexico's permanent fonds houdt circa $ 14000000000 van de inkomsten uit leasing minerale en landrechten, samen met ontslagvergoeding belasting op aardgas en olie. De staat is op zoek naar mogelijke oplossingen voor de huidige budgettaire problemen, en overweegt een lening van maar liefst $ 300 miljoen van het fonds als opbrengst obligaties, die zou worden terugbetaald over vijf jaar, met een rente van 4 procent.

Share This Post