Index / Gezondheid / Wat zijn Magnesium Tabletten gebruikt?

Share This Post

Gezondheid

Wat zijn Magnesium Tabletten gebruikt?

Amerikanen zijn zelden beïnvloed door een tekort aan magnesium. Echter, kan een tekort worden veroorzaakt door gezondheidsproblemen of bepaalde interacties tussen geneesmiddelen. Om deze redenen, kan uw arts een magnesium supplement te bevelen. Magne

Advertisement

Amerikanen zijn zelden beïnvloed door een tekort aan magnesium. Echter, kan een tekort worden veroorzaakt door gezondheidsproblemen of bepaalde interacties tussen geneesmiddelen. Om deze redenen, kan uw arts een magnesium supplement te bevelen.

Magnesium is een mineraal nodig in het lichaam voor biochemische reacties. Het helpt het immuunsysteem, normaal hartritme en spierfuncties te behouden.

Magnesium worden gebruikt wanneer een gezondheidsprobleem of geneesmiddel interactie leidt tot een overmatige hoeveelheid magnesium verliezen of beperkt de hoeveelheid van de absorptie. Uw arts kan supplementen aanraden als je niet normaal niveau kunnen bereiken door middel van de dagelijkse voeding.

Verschillende aandoeningen zijn gekoppeld aan lage magnesium niveaus. Deze omvatten hart-en vaatziekten, osteoporose, hoge bloeddruk en diabetes die slecht onder controle is.

Het gebruik van bepaalde medicijnen kunnen veroorzaken geneesmiddelinteracties en de niveaus van magnesium in het lichaam. Deze medicijnen omvatten diuretica en sommige soorten antibiotica.

Volgens de Mayo Clinic, hebben klinische studies aangetoond magnesium supplementen kan gunstig zijn in het verminderen van enkele symptomen van het premenstrueel syndroom.

Share This Post